Brezplačni dogodek – predstavitev delavnic Akaški Zapisi z meditacijo

23. 1. 2018
ob 18:00

Vabljeni na brezplačno srečanje – predstavitev delavnic Akaški Zapisi, ki se bo zaključilo z vodeno meditacijo – potovanjem v vaše dušne zapise.
MESTA SO TRENUTNO ŽE ZASEDENA! VLJUDNO VABLJENI, DA SE VPIŠETE SE NA ČAKALNO VRSTO.


Prijava na dogodek: Brezplačni dogodek - predstavitev delavnic Akaški Zapisi z meditacijo

Nov sklop meditacij – Raziskovanje Dušnih Zapisov

30. 1. 2018
ob 18:00

Pričenjamo z novim sklopom meditacij, ki nas bodo vodile skozi zapise naše preteklosti, naših preteklih inkarnacij. S pomočjo uvidov bomo prepoznavali od kje in zakaj izhajajo naša sedanja prepričanja, strahovi in notranja občutja.


Prijava na dogodek: Nov sklop meditacij - Raziskovanje Dušnih Zapisov

NOVA SKUPINA – Razširjen program – ekskluzivne delavnice DOSTOP DO AKAŠKIH ZAPISOV – KO DUŠA SPREGOVORI

6. 2. 2018
ob 17:30

Vabljeni na Intenzivne delavnice, kjer se podamo na globoko potovanje v svojo neskončno dušno knjižnico ter raziščemo tista pretekla življenja, ki še vedno vplivajo na nas. Predvsem pa spoznamo, kdo v svojem bistvu smo in kaj nam ta energija omogoča.


Prijava na dogodek: NOVA SKUPINA – Razširjen program - ekskluzivne delavnice DOSTOP DO AKAŠKIH ZAPISOV – KO DUŠA SPREGOVORI

Valentinova meditacija – Priklic dušnega partnerja

14. 2. 2018
ob 18:00

Vabljeni na prijetno meditacijo zdravljenja srca in energij preteklosti, ki nam onemogočajo, da v svoje življenje spustimo iskreno ljubezen in ljudi, ki nas brezpogojno sprejemajo.


Prijava na dogodek: Valentinova meditacija - Priklic dušnega partnerja

Nebeško Srečanje – Tečaj komunikacije z onostranstvom s pridobitvijo certifikata, ki ga podeljuje ustanoviteljica programa, medij Alenka Šironjič

22. 2. 2018
ob 17:30

Tečaj, ki je v Templju Dušnih Skrivnosti postal že tradicionalen tečaj. Tečaj vam prinaša nov pogled tako na dušno pot, kot tudi zemeljsko potovanje. Odstira tančice nevidnih meja zavednega in nas uči preseči strah pri povezavi z onostranstvom.


Prijava na dogodek: Nebeško Srečanje - Tečaj komunikacije z onostranstvom s pridobitvijo certifikata, ki ga podeljuje ustanoviteljica programa, medij Alenka Šironjič

DUHOVNO RAZUMEVANJE OTROŠTVA in GLOBOKA OSEBNOSTNA TRASFORMACIJA

28. 2. 2018
ob 18:00

Intenzivne delavnice, ki nam pomagajo razumeti obdobje otroštva in odraščanja ter vlogo in odnose v primarni družini, ki nas lahko v odrasli dobi omejujejo.


Prijava na dogodek: DUHOVNO RAZUMEVANJE OTROŠTVA in GLOBOKA OSEBNOSTNA TRASFORMACIJA