KREATOR – intenzivni energijski trening uspešnega življenja in kreacije (certifikat)

4. 9. 2019
ob 17:30

Program KREATOR je program, kjer se korak za korakom in sistemsko lotimo preobrazbe čustvenih in mentalnih blokad ter spremenimo vse tiste navade in vzorce, ki nam v tem času ne služijo več. V vmesnem času med srečanji pa se preko različnih vaj in tehnik naučimo teorijo spraviti v prakso. Ob razumevanju in zavestni kontroli svojega energijskega delovanja se naučimo usmeriti energijo tja, kjer si želimo uresničiti svoje želje in cilje. Postanemo zavestni Kreatorji svojega življenja.


Prijava na dogodek: KREATOR - intenzivni energijski trening uspešnega življenja in kreacije (certifikat)

Akaški Zapisi 2 – Terapevt (s pridobitvijo certifikata)

9. 9. 2019
ob 17:30

Pred vami je intenziven in poglobljen tečaj namenjen vsem tistim, ki se želite naučiti branja Akaških Zapisov in svoje znanje uporabiti za zdravljenje in usmeritev drugih.
Tečaj popelje vaše znanje in zavedanje še na višji nivo in vam omogoči dostopati do energijskih zapisov drugih, z namenom usmerjati druge po poti uspešnejšega in bolj srečnega zemeljskega življenja.


Prijava na dogodek: Akaški Zapisi 2 - Terapevt (s pridobitvijo certifikata)

Nova skupina: Delavnice DOSTOP DO AKAŠKIH ZAPISOV 1 – KO DUŠA SPREGOVORI

14. 9. 2019
ob 09:00

Intenzivne delavnice raziskovanja dušnih zapisov. Ko razumemo svojo preteklost, razumemo svojo sedanjost. Razumevanje sedanjosti nam da razumevanje, kako spremeniti sebe in svojo prihodnost.


Prijava na dogodek: Nova skupina: Delavnice DOSTOP DO AKAŠKIH ZAPISOV 1 – KO DUŠA SPREGOVORI

Nebeško srečanje – Tečaj medijstva, komunikacija z onostranstvom (certifikat)

9. 10. 2019
ob 17:30

Izjemen tečaj komunikacije z onostranstvom, ki vam odpre nov pogled na življenje po življenju. S tečajem presežete vse strahove in se naučite samozavestno povezovati z duhovnim svetom. Tečaj medijstva vam omogoča tudi zdravljenje po izgubi in vam pomaga razumeti, da po odhodu iz tega sveta ljubezen ne mine,


Prijava na dogodek: Nebeško srečanje - Tečaj medijstva, komunikacija z onostranstvom (certifikat)