Loading Map ....

Kdaj?
10. 9. 2018
18:00 - 20:00

Kje?
Tempelj Dušnih Skrivnosti

Kategorije


Vabljeni na brezplačno predstavitev transformativnih delavnic “Dostop do Akaških Zapisov – Ko Duša spregovori”

Ko enkrat odpremo knjižnico Akaških Zapisov se zavestno pomaknemo proti vibraciji izvora in se začnemo spominjati, kdo v resnici smo. Informacije, ki jih pridobimo z vstopom v Akaške Zapise, nam pomagajo razumeti naš ego in osebnost z nivoja višje perspektive, uvidi v preteklost pa nas pripeljejo do »razsvetljenja«.
Velika prednost dela z Akaškimi Zapisi je zmožnost videti večjo in širšo sliko svojega življenja, ki nam večkrat pokaže, da stvari niso vedno take, kot pa so videti na prvi pogled. Ko iščemo odgovore za svoja vprašanja, najdemo skrite vzroke in pretekle povezave na dogodke ali ljudi, ki nam dajo smisel in odgovore za sedanje življenje ter nam nato posledično spremenijo tok življenja.

Delavnice Akaški Zapisi so izjemno intenzivne delavnice, ki nam tako aktivirajo polje Dušnih Zapisov in nam pomagajo odkriti vsa neravnovesja, blokade, kot tudi modrosti in darove vaše neskončne Duše. Razjasnijo se sam misli in čustva, ki v sedanjosti pripeljejo do stanja miru in dobrega počutja in dušnega namena.

Ni lepšega občutka, ko najdemo svojo resnico in začutimo globoko ljubezen in spoštovanje do svojega življenja.

 

Z delavnicami pričnemo v torek, 9.10.2018., zadnji rok za prijavo pa je 17.9.2018

Nekaj o delavnicah si lahko preberete tukaj, več pa bomo spregovorili na samem srečanju.

 

Ob koncu srečanja se  bomo podali še na kratko potovanje v vaše Dušne Zapise in dobili kratek uvid v tisti zapis, ki v tem trenutku navadno predstavlja izziv vašega sedanjega življenja.

 

Prisrčno vabljeni. 😊

 

AlenkaPrijava na dogodek

Rezervacije za ta dogodek so zaprte.