Loading Map ....

Kdaj?
28. 2. 2018
18:00 - 21:30

Kje?
Tempelj Dušnih Skrivnosti

Kategorije


Pred vami so delavnice intenzivnih vpogledov v obdobje otroštva, razumevanje odraščanja in prepoznave dušnih lekcij. Zavedanje je prvi korak do razumevanja in zdravljenja samega sebe, vse to znanje pa nam daje možnost, da lahko spremenimo vse tiste vzorce in navade, ki so preživete in nas ovirajo v našem življenju. Naše otroštvo vedno predstavlja temelje sedanjega zemeljskega potovanja in ko razumemo, čemu je tokratna inkarnacija pravzaprav namenjena, lahko pozdravimo vse negativna čustva, jezo, zamere in strah, ki nas od otroštva naprej spremljajo tudi še v odrasli dobi.

Delavnice so končni rezultat vseh mojih predhodnih delavnic osebnostne preobrazbe in vsebujejo vse ključne elemente, ki so pomembni za konkreten korak in intenzivno osebnostno in energijsko preobrazbo vsakega posameznika.

Na delavnicah se pogumno lotimo pregledovanja zavednih in nezavednih plasti, spominov življenjsko najbolj pomembnega obdobja – našega otroštva. Naše otroštvo namreč predstavlja temelje našega življenja z vidika čustvenega odzivanja, prepričanja o sebi, družini in svetu, ki nas obdaja. Predstavlja osnovo razumevanja odnosov, samozaupanja, lastne vrednosti, predaje notranje moči, kot tudi sprejemanja odgovornosti, kreativnosti, uspeha in doseganja ciljev. Delavnice so zasnovane v 5 sklopih in vam omogočajo globok vpogled v svojo notranjost, sedanjost ter svojo preteklost. Po podrobni analizi in prepoznavi svoje osebnosti in vplivov preteklosti (otroštva in odraščanja) na sedanjost, se nato podamo še na potovanja v pretekla življenja, ki nam ponudijo še dodatno sliko, kdo smo in kaj nam naše sedanje življenje odigrava. Na zadnjem srečanju podrobneje prepoznamo še vpliv Zakonov Stvarstva na naše vsakdanje življenje ter pridobljeno znanje in zavedanje integriramo v sedanji trenutek in postavimo temelje prihodnosti.

Zemeljsko potovanje duš je vedno kompleksno ter sestavljeno iz različnih vidikov. Z vsakim utelešenjem prinesemo v življenje tudi vplive preteklih življenj. Predvsem gre tu za nerazrešene situacije in lekcije, s katerimi se v prejšnjem življenju nismo znali soočiti. Vse te situacije, nerazrešeni odnosi ter nedokončane lekcije preteklosti, predstavljajo v tem zemeljskem življenju velik del našega sedanjega življenjskega načrta. Da lahko nadaljujemo z reševanjem nalog, si moramo v tem življenju ustvariti »posebno okolje«, ki nam bo omogočilo točno takšne okoliščine, čustva ter miselne omejitve, na podlagi katerih se bomo lahko lotili reševanja naših izzivov. To »posebno okolje« skoraj vedno predstavlja okolje v katerem se rodimo. Zavedati se moramo, da so temelji, ki si jih ustvarimo v obdobju našega otroštva oziroma odraščanja izredno pomembni saj predstavljajo izhodišče našega zemeljskega potovanja. Predstavniki družine, v katero se rodimo, pa so navadno naši veliki duhovni pomočniki. Večkrat so ti odnosi iz zemeljskega stališča naporni, a za plastmi realnosti se vedno skriva višji namen. Eno pomembnejših spoznanj v življenju je prepoznati sebe v vsej svoji globini kot tudi z nivoja dušnih lekcij. Ljudje imamo največkrat občutek, da sami sebe najbolje poznamo, zatorej menimo, da se nam s svojimi vzorci obnašanja in delovanja ni potrebno ukvarjati. Pa se res poznamo? Resnično vemo, zakaj določene okoliščine izzovejo neko ravnanje? Zakaj so naši odnosi nesrečni in neharmonični? Zakaj se bojimo izstopiti na plano in izraziti svojo resnico? Zakaj ne cenimo svojih darov? Poznamo vzroke za to? Ali si samo rečemo, da pač takšni smo? 
Največkrat se sprijaznimo sami s seboj in svojimi okoliščinami in menimo, da nimam vpliva na določene situacije. A dejstvo je, da odnosi in situacije našega otroštva nezavedno energetsko vplivajo na naše življenje in nam le kažejo lekcije, ki jih moramo razumeti in preseči. Vse to se največkrat odraža preko nenehnih ljubezenskih razočaranjih, ponavljajočih občutkov nemoči in neuspeha, strahu, jeze, zamer, pretirane posesivnosti ali preko dokazovanja moči.

Namen delavnice je odkriti vse plasti našega otroštva, temeljnega izhodišča sedanjega življenja ter prepoznati dušne povezave med družinskimi člani in primarnim okoljem. Le na ta način lahko ugotovimo, kaj je pravzaprav resnični namen tokratnega dušnega potovanja. Nameni dušnega potovanja se vedno skrivajo v razumevanju naših odnosov z vidika duhovnih kvalitet, kamor sodijo odpuščanje, duhovno sočutje, ljubezen, samospoštovanje, lastna vrednost, nenasilje, radodarnost, opuščanje sodb in predsodkov… Ko prepoznamo sebe iz fizičnega vidika osebnosti (čustev in prepričanj), ko razumemo svojo fizično realnost iz višjega vidika (lekcij in dušnih dogovorov), začnemo razumeti zakaj smo pravzaprav tukaj in kaj se želimo pri tem naučiti. Sebe vidimo na popolnoma drugačen način, predvsem pa prepoznamo svojo veličino in modrost, ki se skrivata v naši Duši. Ker pa nam sedanje življenje dejansko odraža neosvojene lekcije preteklih življenj se v enem od srečanj posvetimo tudi raziskovanju preteklih življenj.

Sami smo odgovorni za svoje življenje in le mi smo tisti, ki lahko spremenimo svojo sedanjost in prihodnost. Spremenimo pa jo lahko le tako, da se zavestno zazremo v svojo sedanjost, iskreno pogledamo v svoje ogledalo ter v tem trenutku, tukaj in zdaj, v popolnosti analiziramo sebe in svojo preteklost. Nato se v celoti sprejmemo, si odpustimo, razumemo svoje bližnje ter pogumno zakorakamo v prihodnost, ki nam je dejansko namenjena.

Delavnice so namenjene vsem, ki si želijo:

– resnično soočiti s svojo preteklostjo
– ozdraviti vplive otroštva
– ozdraviti odnose s starši
– izstopiti iz okvirjev okolice in kolektivnega prepričanja
– razumeti svoje strahove in sence ter jih preobraziti v pozitivno energijo
– postati samozavestni, odločni in trdni
– zaupati svoji resnici in jo tudi svobodno izražati navzven
– prepoznati svoje potenciale in jih tudi živeti
– razumeti svoje partnerske odnose
– se osvoboditi odvisnosti odnosov
– izstopiti iz vloge žrtve in nemoči
– zaključiti ponavljajoče in utrujajoče situacije
– se znati postaviti zase in potegniti energetsko mejo z okolico
– aktivirati svoj notranji glas in zaupati svojemu notranjemu vodstvu
– prepoznati razliko med glasom intuicije in egom
– zaupati v edinstvenost, darove in originalnost svoje duše
– zaupati Univerzumu pri svojih odločitvah
– prepoznati svoj zemeljski namen
– zaživeti svobodno, sproščeno in srečno
Vsebina delavnice:

1. Srečanje – osnove zemeljskega življenja in ozaveščanje realnosti
– moje življenja iz trenutnega vidika
– kaj so temelji osebnosti in kakšno vlogo imajo v našem življenju
– prepoznava temeljnih zakonitosti iz obdobja odraščanja
– zemeljsko življenje z dušnega vidika
– dušno potovanje v fizični preobleki
– kako opredeliti osebnost
– vloga čustev, vzorcev in prepričanj v tem trenutku
– nezavedne energetske blokade in vplivi na moj vsakdan
– vplivi čustvenih in mentalnih stanj odraščanja na odraslo življenje
– skrivnosti moje dušne narave
– namen in cilji preobražanja osebnosti

2 in 3. Srečanje – pregled otroštva, vloga staršev, vplivi odraščanja ter tehnike preobrazbe vzorcev
– energije otroštva in temelji dušnega potovanja
– vloga in pomen sedanjega zemeljskega življenja
– globoki vpogledi v moje otroštvo in prepoznava notranjih neravnovesij
– vloga očeta in mame skozi odraščanje
– razumevanje vplivov družinskih članov na moje odraslo življenje
– spoznati kakšni so moji odnosi in partnerstvo ter zakaj so takšni
– razbijanje iluzij idealne podobe moških in žensk mojega življenja
– prepoznava izzivov in lekcij iz duhovnega nivoja
– kako zgraditi močno samozavest in lastno vrednost
– kako se otresti vloge žrtve in pridobiti nazaj svojo notranjo moč
– kako ljubiti, spoštovati, sprejeti in negovati sebe
– kako zgraditi svojo lastno vrednost
– kako biti neodvisen od drugih
– kako živeti samostojno in samozavestno
– kako brez slabe vesti reči »ne«
– kako skrbeti za svojo energijo in telo
– zavedanje darov in potencialov in zaupanje v njihovo delovanje
– zdravljenje vplivov otroštva in tehnika obračanja vzorcev in navad
– preobražanje omejujočih prepričanj in navad

4. Srečanje – vplivi preteklega življenja in zdravljenje
– pomen in vplivi preteklih življenj
– prepoznava energij preteklosti
– vpogledi v pretekla življenja
– vplivi preteklih odločitev na sedanjost
– dušni dogovori iz preteklosti
– karmične povezave v odnosih ter na osebnostnem in dušnem nivoju
– obvladovanje vplivov preteklosti

5. Srečanje – kreacija moje prihodnosti
– spoznavanje Univerzalnih zakonov v štirih stopnjah
– razumevanje Univerzalnih zakonov in njihovo delovanje na naše življenje
– zavestno sodelovanje z energijami Stvarstva
– zavestna kreacija nove realnosti.

Srečanja se odvijajo med tednom ob sredah med 18:00 in 21.30 po sledečem urniku:
1. srečanje: sreda, 28.2. od 18:00 do 21:30
2. srečanje: sreda, 14.3. od 18:00 do 21:30
3. srečanje: sreda, 28.3. od 18:00 do 21:30
4. srečanje: četrtek. 11.4. od 18:00 do 21:30
5. srečanje: četrtek. 25.4. od 18:00 do 21:30

Prispevek za posamezno srečanje znaša 55 EUR, skupaj 275 EUR.
Ob enkratnem plačilu prejmete 10% popust.
Informacije in prijave preko spodnjega obrazca ali na alenka@dusneskrivnosti.si.
Informacije tudi na tel.: 030 367 297

Svoje mesto na delavnici si zagotovite z vplačilom akontacije 20 EUR ob prijavi na transakcijski račun: SI56 1010 0005 4437 365 – Alenka Šironjič s.p., Rašiška 3, 1000 Ljubljana, namen nakazila: Akontacija za delavnico Duhovno razumevanje otroštva. Vplačani znesek akontacije se nato upošteva pri plačilu prispevka pri prvem srečanju.
Akontacija se vrne samo v primeru odjave od tečaja vsaj 7 dni pred začetkom.

Odzivi udeležencev delavnice:

»Dobila sem veliiiiko več, kot sem pričakovala. Kot eno veliko darilo. Všeč mi je tvoj pristop. Kar je zame zelo pomembno je, da pri tebi dobim občutek, da lahko vzamem svojo moč v svoje roke. Da se ne počutim kot žrtev. Kot upanje, iskrica, veselje, da mi bo uspelo. Da se da spremeniti. In na tvoji delavnici dobim navodila kako. Da lahko v življenju vzamem to kar mi pripada.
Všeč mi je, da smo v majhni skupini, ker lažje vzpostavim zaupanje, da se odprem. In tudi res veliko si se lahko posvetila vsaki od nas. In znaš zelo dobro poslušati. Deluješ milo in prijazno (kar je meni zelo všeč), a hkrati si odločna in samozavestna. Si zgled. In veliko veš, hkrati pa podajaš svoje znanje in izkušnje na zelooo prijeten način. Poveš pa tudi manj prijetne svari, ki jih moramo slišati. To pa vedno na način, ki ga lahko sprejmem in nikoli se zaradi tega nisem počutila slabo. Prej obratno. To je kar velika umetnost.
Všeč mi je bilo, ker smo med delavnico preko tebe dobili tudi veliko sporočil Nebes. Biserčki, ki sem se jih razveselila.
Gradivo sem pa že pohvalila, pa ga bom še enkrat. Na delavnici nisem mogla vse absorbirati, ker se je veliko dogajalo v meni. Na srečo, pa je v gradivu vse napisano. Z velikim veseljem sem se lotila pregledovanja, podčrtavanja, pisanja opomb, risanja risbic, ki so me navdihnile. In pa, gradivo mi je omogočilo, da sem predelovala napisano v tempu, ki mi je ustrezalo. Na začetku zelo počasi.
Naloge. Še eni biserčki. Na začetku sem si rekla, pa kaj mi je tega treba, kmalu pa sem ugotovila učinek nalog. Ko premagaš odpor, ugotoviš kako veliko lahko izveš o sebi. In kako veliko ti lahko dajo. Čeprav se ti zdijo kakšne naloge enostavne, so zelo učinkovite.
Do zdaj še nisem doživela, tako dobre delavnica. Res, da me je pred prijavo zelo poklicala, kot jaz temu rečem in sem vedela da je pomembno zame, vendar si nisem predstavljala kako dobro bo, naporno, ja psihično in posledično tudi fizično, vendar vredno. HVALA, čudovita Alenčica.«
M.MPrijava na dogodek

Rezervacije za ta dogodek so zaprte.