KREATOR – intenzivni energijski trening uspešnega življenja in kreacije (certifikat)

Loading Map ....

Kdaj?
4. 9. 2019
17:30 - 21:30

Kje?
Tempelj Dušnih Skrivnosti

Kategorije


Pred vami je izjemen program, ki je v mojem življenju nastajal več kot eno leto. Večkrat sem se vmes spraševala, zakaj ga ne moremo dokončati in končno objaviti, a ko ga danes zaključujem mi je jasno, da program kot je ta, zahteva poleg teorije veliko prakse in predvsem situacij, preko katerih začenjaš razumeti, kaj pravzaprav Zakon Privlačnost in moč kreiranja v resnici pomeni v vsakdanjem življenju.
Za menoj je že kar nekaj let osebnostne in duhovne rasti, predvsem pa dela z ljudmi in različnimi področji razumevanja duhovnega potovanja, predvsem pa razumevanja, zakaj pravzaprav pridemo na za naš lep planet.
Moje delo v Templju Dušnih Skrivnosti je usmerjeno v raziskovanje in zdravljenje lastne energije, predvsem pa je namen razumeti in v praksi zaživeti povezavo višjega zavedanje z znanjem in dejanskim in zemeljskim življenjem, skozi katerega potujemo.

Kdor me že pozna ve, da večina mojih programov ne temelji zgolj na teoriji pač pa na dejanskih izkušnjah, katere sem sama preizkusila v svojem življenju in vam jih lahko vedno predstavim kot »dokaz« da so določene »neoprijemljive« resnice in vrednote duhovnega sveta dejansko izvedljive in prinašajo na Zemljo resnično rast in napredek, o katerem se zadnje čase veliko govori.

 

Moje lastne izkušnje in izkušnje dela s strankami so me naučile, da hitrih in instantnih sprememb ni in da določena preobrazba vedno terja zavestno, konstanto delo in svoj čas. Kot ljudje /osebnosti si seveda želimo hitrejših napredkov in smo včasih neučakani ali pa že naveličani raznih delavnic in seminarjev. A zavedati se moramo, da moramo pri spreminjanju samega sebe resnično razumeti kaj je naša ovira in tako zavestno spreminjanje in trening novega nadomeščanja vedno terja svoj čas.

 

Program KREATOR je tako program, kjer se korak za korakom in sistemsko lotimo preobrazbe čustvenih in mentalnih blokad ter spremenimo vse tiste navade in vzorce, ki nam v tem času ne služijo več. V vmesnem času med srečanji pa se preko različnih vaj in tehnik naučimo teorijo spraviti v prakso.

Ob zaključku delavnic prejmete certifikat, ki vam zagotavlja razumevanje bivanja na Zemlji ter razumevanja kako upravljati s svojo energijo.

 

Kaj je ZAKON PRIVLAČNOSTI?

Z enim stavkom lahko zelo preprosto opredelimo, da Zakon Privlačnosti govori o tem: »V karkoli sem prepričan in kar koli čutim globoko v sebi, je moja realnost.«
Zakon Privlačnosti sodi med osnovne Univerzalne Zakone in je temelj zemeljskega delovanja. Odziva se neposredno, ne dela izjem in tako kot pri ostalih Univerzalnih Zakonih, deluje v življenju vsakega izmed nas, pa če se tega zavedamo ali ne. Deluje kot magnet, ki bo poskrbel, da si bomo v življenje pripeljali vse tisto o čemer večinoma razmišljamo in kar nas hkrati čustveno opredeljuje (žalost, jeza, nemoč, strahovi, občutki pomanjkanja, zapuščenosti, nesprejemanja…)
Naše življenje je vedno odraz našega notranjega stanja in Zakon Privlačnosti pravi, da si večino stvari in situacij sami kreiramo in pritegnemo v svoje življenje, največja uganka pa ja ta, da se največkrat ne zavedamo kako.

 

 

Komu je namenjen program KREATOR:

– vsem, ki si želite več samozavesti in samospoštovanja
– vsem, ki si želite doseči svojo svobodo
– vsem, ki si želite spustiti pretirano kontrolo nad situacijami
– vsem, ki se želite razumeti kako se prepustiti in slediti Univerzalnim tokovom
– vsem, ki si želite preobraziti prepričanja primarne družine in okolja
– vsem, ki si želite razumeti, da podrejanje in zanemarjanje lastnih želja ni zdravo in ne prinaša radosti
– vsem, ki si želite preseči jezo in zamere
– vsem, ki si želite ozdraviti žalost
– vsem, ki želite razumeti, da to življenje za vas ni kazen
– vsem, ki želite razumeti, da nihče nad vami ne more imeti nadvlade
– vsem, ki želite razumeti in pogledati svoje odnose z višjega vidika
– vsem, ki želite razumeti, zakaj se vam določene stvari dogajajo oziroma ponavljajo
– vsem, ki si želite stopiti v svojo notranjo moč, notranji steber in stanje vzdrževati
– vsem, ki želite razumeti kako vam duhovne vrednote dejansko služijo v življenju (ljubezen, sočutje, odpuščanje, negovanje sebe, zdrave meje z okolico, prijaznost, empatija, upanje, dobrodelnost…)
– vsem, ki želite razumeti pomen in namen svojega življenja
– vsem, ki želite razumeti povezavo med zemeljskim in duhovnim svetom in jo tudi uskladiti
– vsem, ki želite razumeti, česa smo vredni in kaj nam na Zemlji pripada
– vsem, ki se želite naučiti uresničevati svoje sanje in želje
– vsem, ki se želite naučiti dosegati svoje cilje
– vsem, ki si želite razumeti, da obstajajo pozitivne okoliščine, čudoviti ljudje in lepša prihodnost
– vsem, ki se zavedate, da lahko marsikaj storite zase
– vsem, ki si ne želite biti odvisni od drugih
– vsem, ki želite razumeti, da gre vedno za vas in vaše potovanje
– vsem, ki ste pripravljeni tudi na delo med srečanji
– vsem, ki si želite zaupati Univerzumu
– vsem, ki ste pripravljeni svoje življenje vzeti v svoje roke
– vsem, ki želite priti do občutka, da življenje ni težko
– vsem, ki se želite naučiti, kako se premakniti iz »mrtve točke«
– vsem, ki želite ponovno v svojem življenju prebuditi strast, igrivost in upanje
– vsem, ki si želite več finančnega pretoka
– vsem, ki si želite večje obilje odnosov
– vsem, ki želite resničnih sprememb v življenju
 

Kaj vam prinaša program KREATOR?

– globoko in zavestno razumevanje kdo ste
– katera prepričanja in občutja vas opredeljujejo
– kaj deluje iz vašega nezavednega oziroma globoke podzavesti
– kako nezdrave in neuporabne vzorce in navade preobraziti/ spremeniti
– kako usmerjati svojo energijo/življenje v smer, kot si sami želite
– kako se povezati in delovati z Zakoni Univerzuma
– razumeti kaj je pravo obilje, ravnovesje in harmonija zemeljskega potovanja
– prepoznati svoje potenciale in darove in jim zaupati
–  in kako postati pravi in zavestni kreator svojega življenja.

 

Program KREATOR vas bo naučil: preobrazbe »poškodovane« energije, ki jo nosimo s seboj iz vseh obdobij zemeljskih potovanj. Poškodovana energija nam onemogoča verjeti in prepoznati, kdo v resnici smo, kakšna je naša prava moč in kako to moč uporabljati v tem življenju za doseganje tako zemeljskih ciljev kot tudi razumevanje dušnih lekcij.

 

Kaj je naša prava oziroma izvorna moč?

– je zavedanje občutka svobode, kreativnosti, neustrašnosti, samozavesti, lastne vrednosti;
– je razumevanje božanske ljubezni, duhovnega sočutja in razumevanja
– je predvsem spoznanje, kako smo kot duhovna bitja energijsko močni in sposobni v svoje življenje s pravim razumevanje pripeljati tako duhovne vrednote
– kot ustvariti okoliščine, ki nam omogočajo uresničevati zemeljske želje in cilje.

 

Program, ki sledi, je kot ideja nastal že dobro leto nazaj in veš čas dobival svoje popravke in dopolnila. Nikakor pa se ni mogel izoblikovati v celoto vse do trenutka, ko sem bila sama v življenju postavljena pred izkušnjo in preizkušnjo tehnik, ki so vam predstavljene v zadnjem modulu. Tako sem v fizičnem življenju prišla do točke, ko se mi je realizirala globoka želja, ki se je še nekaj dni pred tem zdela nekako nemogoča. A kar je sledilo je nato vodilo preko vseh modulov in stopenj vse do zavestne manifestacije želenega cilja.

Celotni program od nas zahteva veliko mero discipline, dela in višanja svoje vibracije. Zahteva vsakodnevni trening, brez katerega ni želenih rezultatov. A iz lastne izkušnje lahko sedaj trdim, da prinaša rezultate. Začnemo se zavedati, kako smo nepojmljivo močni in ustvarjalni in česa smo dejansko sposobni.

Program tako združuje lastno znanje in napredek, prepletanje različnih teorij, znanje iz različnih delavnic in večletnega dela z ljudmi tako z duhovnega kot zemeljskega področja, predvsem pa razumevanje dušne poti vsakega posameznika, vpogledov v dušne zapise, pretekla življenja in lastnih življenjskih izkušenj in preobrazbe tako vzorcev sedanjega, predvsem pa preteklih življenj.

Velik pečat tej poti, pa daje tudi moje delo medija (stik z onostranstvom) ter kanaliziranja informacij tistih Duš, ki so že zapustile to življenje. Dajejo mi nenehno potrditev, kaj v življenju šteje, čemu moramo nameniti pozornost in kako najuspešneje potovati skozi življenje.

Sama osebno verjamem, da naše življenje in prihodnost nista zapisana v kamen. S svobodno voljo, ki jo imamo na Zemlji se vedno znova lahko odločimo ali bomo v življenju pasivni ali aktivni, ali bomo izbrali levo ali desno smer in sami smo tisti, ki si na koncu izberemo lažjo ali težjo pot do cilja, ki smo si ga tako ali drugače zadali… Več o tem pa še na samem tečaju 😊

Ob zaključku programa boste lahko pregledali sadove pozitivnih sprememb, ki jih boste uvedli v svoje življenje. Kar vas ne podpira in vam ne služi bo odšlo in s tem boste naredili prostor v življenju novim ljudem in novim priložnostim. Univerzalni Zakon Pretoka govori o tem, da ni praznih prostorov in ko iz življenja zares spustimo nekaj, kar nam ne služi več, pride vedno nekaj novega in svežega.
Predvsem pa boste po zaključku tega programa imeli možnost zaživeti na način, o katerem že dlje časa sanjate. Nič več ne bo tako, kot je bilo!

 

Program KREATOR je zaradi intenzivnega dela namenjen manjšim skupinam in šteje največ 5 udeležencev. Zato si zagotovite svoje mesto v skupini čim preje.

 

Dobrodošli na intenzivnem tečaju preobražanja svoje energije in potovanju nazaj k svojemu izvoru.

 

VAJA DELA MOJSTRA – in ta izrek popolnoma velja za moj novi program.

 

 

1.modul – KAJ PRIVLAČIM V ŽIVLJENJE IN ZAKAJ /MOJA ŽIVLJENJSKA ZGODBA

 

1.srečanje / KDO SEM
– prepoznava in razumevanje sedanjega življenjskega okolja
– prepoznava temeljev sedanjega življenja in razumevanje primarnega okolja
– prepoznava lekcij tega zemeljskega potovanja
– prepoznava energijskih vzorcev in vibracije (prepričanja in občutja), ki opredeljuje moje sedanje življenje
– razumevanje osnovnega univerzalnega zakona – Zakon Privlačnosti

 

2. srečanje/ PRESENETLJIVA MOČ ČUSTEV in MISLI
– mentalni nivo in njegova energijska vloga v sedanjosti
– vzorci prepričanj sedanjosti in preteklih življenj
– čustveni nivo in njegova energijska vloga v sedanjosti
– čustvena vibracija in vpliv preteklih življenj
– prepoznava strahov in travm preteklih življenj in direktne povezave s sedanjim življenjem
– kaj odbijam v življenju in na kakšen način?
– kaj privlačim v svoje življenje in zakaj?
– energetske blokade in upiranje naravnim energetskim tokovom in procesom
– kaj je moje naravno energijsko stanje, moja izvorna energija
– razstrupljanje misli in opuščanje negativnih scenarijev

 

2.modul – ZEMELJSKI NIVOJI BIVANJA IN USKLADITEV Z DUŠNO RESNICO

 1. srečanje / MOJI ODNOSI SKOZI PROSTOR IN ČAS
  – odnos so sebe z vidika osebnosti
  – odnos do sebe z vidika energijskega bitja
  – dušni zemljevid sedanjega življenja
  – dušni dogovori sedanjosti in preteklosti
  – vzorci in navade odnosov skozi pretekla življenja
  – karmična povračila odnosov
  – obilje odnosov oziroma, kako privabiti ljubezen in prave ljudi v življenje
  – perspektiva zdravja in zdravega načina življenja

 

4. srečanje / USKLADITI SE Z FINANČIM OBILJEM in MANIFESTACIJA OBILJA

– razumevanje finančne energije
– prepoznava blokad preteklih življenj s področja finančne energije
– čiščenje vzorcev in prepričanj, ki nas ne podpirajo v sedanjem življenju pri pretoku finančne energije
– pomembnost Univerzalnih zakonov pri finančnem obilju
– magnetizem finančnega obilja
– prepletanje dušnega in zemeljskega obilja

 

5. srečanje / KARIERA IN POSLANSTVO

– dušno poslanstvo in zemeljska pot
– pomen in napredek osebnosti
– pomembnost in upravičenost zemeljskih želja
– doseganje in vrednosti svojih ciljev
– kariera, uspeh in svoboda
– umetnost prepuščanja in sodelovanje z univerzalnimi principi
– umetnost zavestne prisotnosti in zavedanja
– aktivacija kreativnosti, modrosti in znanja preteklih življenj
3. modul – IZVORNA MOČ in KREATIVNOST DUŠE / z VAJAMI iz TEORIJE V PRAKSO

6.srečanje: PODROBNEJŠE PREPOZNAVNJE UNIVERZALNIH ZAKONOV IN IZVORNE MOČI
– moč hvaležnosti
– moč jasnega namena
– moč intuitivnega navdiha
– moč vizije
– moč namena in strasti
– moč magnetizma
– pomembnost sinhronizacije
– delovanje v ritmu Univerzuma
– moč ravnovesja
– tehnike kreiranja in točka energijske privlačnosti
– spuščanje kontrole ter zavednega in nezavednega upora

 

 

7 do 9.srečanje – VAJA, VAJA, VAJA – VAJA DELA MOJSTRA

– energijski treningi in vaje
– vzdrževanje višjega nivoja vibracije
– učenje in uspešnost manifestacije

Zaradi poglobljenega in intenzivnega dela šteje skupina največ do 5 udeležencev, zato vas vabim, da si svoje mesto v skupini zagotovite čim preje.

Prijavite se lahko preko elektronskega naslova alenka@dusneskrivnosti.si ali spodnjega obrazca.
Po potrjeni prijavi je obvezno plačilo akontacije v višini 30 EUR na spodnjo številko TRR, s katero si zagotovite mesto v skupini.

Zadnji rok za prijavo in plačilo akontacije je 26.8.2019

Lokacija: Tempelj Dušnih Skrivnosti, Trg Komandanta Staneta 12, Ljubljana

Svoje mesto na delavnici si zagotovite z vplačilom akontacije 30 EUR ob prijavi na transakcijski račun: SI56 1010 0005 4437 365 – Alenka Šironjič s.p., Rašiška 3, 1000 Ljubljana, namen nakazila: Akontacija za delavnico KREATOR.
Vplačani znesek akontacije se nato upošteva pri plačilu prispevka pri prvem srečanju.

Akontacija se vrne samo v primeru odjave od tečaja vsaj 5 dni pred začetkom delavnic.

Prispevek za celoten sklop delavnic znaša skupaj 630 EUR.
Prispevek za zgodnje prijave in plačila v enkratnem znesku prejeta do 26.8.2019 znaša 535 EUR.
Pri enkratnem plačilu delavnic med 27.8. in 4.9.2019 vam priznam 10% popust (567 EUR).
Plačilo delavnic je možno tudi v dveh obrokih – 1.obrok (315 EUR) do 4.9.2019, drugi obrok (315 EUR) do 30.10.2019.

 

Informacije in prijave: alenka@dusneskrivnosti.si ali preko sms na tel.: 030 367 297

 

Termini srečanj:

1. srečanje: 1. modul/ 4.9.2019 od 17:30 do 21:30
2. srečanje: 1. modul/ 18.9.2019 od 17:30 do 21:30
3. srečanje: 2. modul/ 2.10.2019 od 17:30 do 21:30
4. srečanje: 2. modul/ 16.10.2019 od 17:30 do 21:30
5. srečanje: 2. modul/ 30.10.2019 od 17:30 do 21:30
6. srečanje: 3. modul/ 13.11.2019 od 17:30 do 21:30
7. srečanje: 3. modul/ 27.11.2019 od 17:30 do 21:30
8. srečanje: 3. modul/ 11.12.2019 od 17:30 do 21:30
9. srečanje: 3. modul/ 18.12.2019 od 17:30 do 21:30

 

 

 Prijava na dogodek

630,00 €