Sklop meditacij Raziskovanje Dušnih Zapisov – Čiščenje tujih energij

Loading Map ....

Kdaj?
27. 2. 2018
18:00 - 20:00

Kje?
Tempelj Dušnih Skrivnosti

Kategorije


Vabljeni na intenzivne meditacije, kjer bomo raziskovali svoje Dušne Zapise in potovali daleč nazaj v naša prejšnja življenja. Preko globokih potovanj v knjižnico Zapisov bomo prepoznavali informacije tistih preteklih življenj, kjer se je vse začelo. Ko enkrat spoznamo, zakaj se nam določene situacije dogajajo, zakaj v sebi nosimo določene občutke in prepričanja, nam ti odgovori oziroma uvidi pomagajo pri razrešitvi izzivov sedanjega življenja.

Potovanje preko prostora in časa nam odpre oči in ponudi povezavo in odgovor na marsikatero vprašanje tega življenja. Največkrat se povezav niti ne zavedamo zato je čas, da se jih sedaj spomnimo.
Kajti znanje naše Duše je izjemno, unikatno in predvsem, nesmrtno. Globoko v sebi nosimo zapise obstoječih strahov, blokad povezanimi z izpostavljanjem in izražanjem, naravnimi darovi in modrostjo.
Prav tako v zapisih najdemo tudi vse izkušnje svojega neskončnega potovanja in bivanja tako iz zemeljskih obdobij, kot tudi iz dimenzij onostranstva.

Kaj so Dušni Zapisi?
So neuničljiva energija, ki se nahaja v našem energetskem polju in preko mentalnih in čustvenih zapisov preteklosti neposredno vpliva na vibracijo, na kateri vibriramo v sedanjem življenju. Večina prepričanj in občutkov s katerimi danes živimo so posledica daljnih spominov, ki jih še vedno nosimo v nezavednem delu naše zavesti.

Vsaka meditacija vpogleda v Dušne Zapise in s tem v fizična, prejšnja življenja je namenjena tistim področjem, ki navadno predstavljajo naše največje izzive sedanjega življenja. Z vsakim vpogledom v preteklost, se bomo vrnili v tisti čas, v tisto življenje, ki je za nas v tem trenutku najbolj pomembno in nam prinaša odgovore na zastavljena vprašanja.

Meditacije so namenjene vsem, ki iščete svojo modrost in želite razumeti svojo usodo. Vsako potovanje vam bo omogočilo, da boste videli svoje življenje iz višjega vidika. Namesto, da vidite svoje življenje polno težav in problemov, boste začeli sprejemati svoje življenje skozi mnoge priložnosti za rast in neomejenih možnosti, ki vam jih le ta ponuja.

Do Dušnih Zapisov lahko vsi dostopamo. Namen, ki ga postavimo pri branju Zapisov je tista energija, ki stoji za vprašanjem in nam prinaša odgovore.

Zavedanje in razumevanje sta najmočnejši sili zdravljenja in ključ celotnega zemeljskega potovanja. Ko enkrat razumemo svojo pravo naravo in namen, se nam življenje spremeni za vedno. S popolnoma drugačnim znanjem lahko sedaj končno osvojimo lekcije, s katerimi se morda ukvarjamo že več življenj. In ko presežemo omejitve in izzive teh lekcij, lahko svobodno zaživimo in si ustvarimo srečno prihodnost.
Z vpogledi v Dušne Zapise in s tem prejšnja življenja nam je dano razumeti, da smo resnično mi tisti, ki si smo odgovorni za to ali bo naše življenje srečno in izpolnjujoče ali pa ne. Zato nam je tudi dana možnost in priložnost, da določene navade in vzorce spremenimo in zaživimo življenje v obilju in radosti, ki nam je tukaj namenjeno – prav vsakemu posebej.
Vabljeni na potovanja v svet izven tega prostora in časa:

 

27.2. Čiščenje tujih energij in spuščanje njihovih vplivov
13.3. Čiščenje entitet in energijskih vzorcev preteklih obdobij
27.3. Uravnovešanje in zdravljenje medsebojnih odnosov
10.4. Čiščenje finančne energije naših prednikov in preteklih zgodb
24.4. Zdravljenje strahov in fizične bolečine
15.5. Aktivacija modrosti in znanja preteklih življenje
29.5. Aktivacija darov in zdraviteljskih sposobnosti
12.6. Povezava z izvorom in priklic izgubljene dušne energije preteklih življenjePrijava na dogodek

Rezervacije za ta dogodek so zaprte.