Nalaganje mape ....

Kdaj?
27. 3. 2023 - 5. 6. 2023
17:45 - 20:45

Kje?
Tempelj Dušnih Skrivnosti

Kategorije


Tečaj Nebeško srečanje je namenjen vsem tistim, ki se želite znebiti strahov pred duhovi,  temo in drugimi dimenzijami; vsem tistim, ki želite spoznati različne nivoje onostranstva in bivanja po prehodu; tistim, ki želite ostati v stiku s svojimi preminulimi ter tistim, ki želite okrepiti svoje zaznavanje in intuicijo. Tečaj vsebuje veliko praktičnega dela in omogoča udeležencem, da jasno prepoznajo sporočila iz onostranstva ter jim tudi brezpogojno zaupajo.

Medijstvo je naš naravni dar, je sposobnost, s katero začutimo Duha oziroma Dušo v onostranstvu, ki je nekoč živela na Zemlji. Medijstvo oziroma pogovor z onostranstvom vedno vključuje tudi pomoč naših duhovnih vodnikov in Angelov, ki nadzorujejo samo komunikacijo. Pomagajo nam pri prenosu in razumevanju sporočil, ki nam jih želijo preminule duše posredovati. Vsi imamo sposobnost komunikacije s preminulimi, saj le ta poteka preko naših intuitivnih kanalov. Naučiti se moramo le, kako poslušati svoj notranji glas in se uskladiti z nivojem, kjer preminule duše bivajo. Nekateri se že rodijo s popolnoma razvito sposobnostjo medija, spet drugi se morajo tega naučiti ali pa to sposobnost še dodatno okrepiti. Biti medij je dar, katerega moramo negovati, ceniti in spoštovati.

Vabljeni na tečaj komunikacije z onostranstvom, ki je namenjen tako začetnikom, kot tudi tistim, ki ste se že spoznali z drugimi nivoji bivanja.

Po končanem tečaju boste vsi udeleženci, ki boste opravili vse 3. stopnje tečaja, prejeli certifikat, ki ga podeljuje ustanoviteljica programa Nebeško Srečanje, medij Alenka Šironjič. Uspešno opravljen tečaj vam bo omogočil samozavestno komunikacijo z onostranstvom. S svojim prebujenim darom, pa boste lahko pomagali tudi drugim in jim tako ponudili možnost ponovne komunikacije z njihovimi ljubljenimi preminulimi, saj občutek ponovne povezave vedno zdravilno deluje na žalujoče ter predstavlja dejstvo, da ljubezen nikoli ne mine.

 

Tečaj medijstva je namenjen vsem tistim, ki si želite:

– odkriti in razviti svoj naravni dar medija
– prepoznati delovanje intuitivnih kanalov in jih okrepiti
– odkriti potovanje in namen duše
– odkriti, kako se v popolnosti odpreti in vzdrževati povezavo z onostranstvom
– kako vstopiti v duhovni svet in slediti vodstvu v vsakdanjem življenju
– doseči raven duhovnega zdravljenja v višje namene
– naučiti prepoznati znake iz onostranstva
– razumeti mistično izkušnjo
– naučiti kako zgraditi notranjo moč
– razširiti zaupanje vase in svoje sposobnosti
– povečati jasnost in razumevanje božanskih sporočil
– naučiti različnih tehnik sprejemanja in prenašanja sporočil
– naučiti metod čiščenja, zdravljenja in zaščite
– naučiti avtomatskega pisanja

 

Program tečaja:

 1. stopnja – DAROVI DUŠE IN ONOSTRANSTVO
  – Kaj pomeni biti medij
  – katere so razlike med medijstvom in jasnovidnimi sposobnostmi
  – potovanje duše skozi prostor in čas
  – iluzija smrti in umiranje
  – kako reinkarnacija vpliva na medijstvo
  – tehnike dvigovanja lastne energije in vibracije
  – pomembnost meditacije
  – kako dostopati do podzavesti
  – ter prepoznava intuitivnih kanalov.

  2. stopnja – TEMELJI POVEZAVE Z ONOSTRANSTVOM
  – Meditativne tehnike
  – odpiranje in zapiranje intuitivnih kanalov
  – pomen delovanja čaker v medijstvu in čiščenje čaker
  – angeli in vodniki v duhovnem svetu pri komunikaciji z onostranstvom
  – kaj je ego in kako ga obvladati
  – razlika med kanaliziranjem sporočil z onostranstva in razmišljanjem uma
  – skrivnostni namigi dobrega medijstva
  – priprava na komunikacijo
  – ter etika medija.

3.stopnja – PREHOD SKOZI TANČICO REALNOSTI IN KOMUNIKACIJA Z ONOSTRANSTVOM
– Glavne točke dobrega medija
– zaznavanje in jasnost sporočil iz onostranstva
– komunikacija z ljubljeno preminulo dušo
– vaje v parih in predaja sporočil
– prepoznava duše v avri stranke
– prepoznava družinskih vezi preminule duše s stranko
– avtomatsko pisanje in prenašanje sporočil
– komunikacija s preminulimi živalskimi ljubljenčki.

Medijstvo je izjemen dar, pogovor z onostranstvom pa čudovito doživetje, ki vam za vedno spremeni pogled na življenje. Prikličite v svoje življenje radost in čarobnost tega enkratnega potenciala in omogočite ljubezni, da se lahko tudi po prehodu v onostranstvo še naprej izmenjuje med dvema »svetovoma«.

Pridružite se nam na nepozabnem potovanju, ki vam bo pomagalo razumeti zemeljsko potovanje in odnos z duhovnim svetom!

Univerzum v katerem bivamo je čaroben in mogočen!

Nebeško srečanje – Tečaj medijstva, komunikacije z onostranstvom s pridobitvijo certifikata, ki ga podeljuje medij Alenka Šironjič, bo potekalo v 3. stopnjah oziroma v šestih srečanjih.

Pogoj za pridobitev certifikata je obisk vseh šestih srečanj, saj vam le to nudi celovito razumevanje ter samozavestno kanaliziranje sporočil iz duhovnega sveta. 

Zaradi poglobljenega in individualnega dela poteka tečaj v manjši skupini (največ 5 udeležencev), zato so števila mest omejena. Pohitite s prijavami. 🙂

Srečanja se bodo odvijala v živo, ob torkih od 17.45 do 20.45, po spodnjem urniku:

1.srečanje (1.stopnja): 27.3.2023 od 17:45 do 20:45
2.srečanje (1.stopnja): 10.4.2023 od 17:45 do 20:45
3.srečanje (2.stopnja): 24.4.2023 od 17:45 do 20:45
4.srečanje (2.stopnja):   8.5.2023 od 17:45 do 20:45
5.srečanje (3.stopnja): 22.5.2023 od 17:45 do 20:45
6.srečanje (3.stopnja):   5.6.2023 od 17:45 do 20:45

Lokacija: Tempelj Dušnih Skrivnosti, Trg Komandanta Staneta 12, Ljubljana

Prispevek znaša 170 EUR na srečanje, skupaj 1020 EUR.
Ob enkratnem plačilu prejmete 10% popust.

Po pogovoru pa imate možnost plačila tudi na 6 obrokov in sicer 170 EUR na vsakem srečanju po urniku.

Svoje mesto na tečaju si takoj po prijavi zagotovite z vplačilom akontacije 100 EUR na transakcijski račun: SI56 1010 0005 4437 365 – Alenka Šironjič s.p., Rašiška 3, 1000 Ljubljana, namen nakazila: Akontacija za tečaj medijstva.

Vplačani znesek akontacije se nato upošteva pri plačilu prispevka pri prvem srečanju.

Akontacija se vrne samo v primeru odjave od tečaja vsaj 7 dni pred začetkom tečaja.
Prijave in rezervacija mest preko spodnjega obrazca ali na: alenka@dusneskrivnosti.si ali 030/ 367 – 297 (sms) najkasneje do četrtka, 13.3.2023

 

Odzivi tečajnikov

»Draga Alenka,
Tvoj tečaj je odličen. Na sploh se mi zdi, da bomo dobili vsi več kot samo tehnike medijstva.
Čeprav sem imela pomisleke, ali bom zmogla prejemati sporočila, me je tečaj več kot presenetil. Ne samo, da sem uspela prenesti informacije, mi je vstop v duhovni svet, omogočil še vpogled v druge aspekte sebe, ki jih moram še ozavestiti in tudi tiste dele sebe, na katere sem lahko ponosna. Ko pa smo se dotaknili samega medijstva in so naši pokojni spregovorili, sta me močno ganila radost in ljubezen, ki nam jo izražajo. Tečaj je čudovito sestavljen in ves čas sem se počutila varno.
M.K.«

 

»Živjo Alenka,
Neverjetna izkušnja. Na začetku se ne zavedamo česa vse smo zmožni in kaj v resnici smo. Ko pa spoznamo sami sebe, svojih moči in sposobnosti, ko se osvobodimo vseh strahov in okov ….takrat poletimo in takrat šele zares zaživimo. Zavemo se da nismo sami, da ima sleherni posameznik nekoga, ki ga vodi in čuva in ko navežemo stik z njim se počutimo varno in blaženo. Tečaj medijstva pa ni samo čudovita izkušnja komunikacije z preminulimi ampak tudi edinstvena priložnost spoznati globino svoje duše in njene neskončne razsežnosti.«
B.P.

 

» Besede navdušenja sem Alenki poslala že takoj po končanem prvem vikendu:
“Nekaj čarobnega pripoveduje na tako prizemljen način, da se mi ne zdi več ‘nemogoče zame’. Vse pove s tako širino in globino hkrati.”

Tečaj je pravzaprav kakor svet onostranstva. Ljubeče te popelje med nivoji (tudi tvojimi lastnimi), o katerih si imel neko predstavo, a se nato ti sloji izkažejo za presenetljivo bolj polne in brezmejne.
Ima sicer naziv medijstva, meni pa, z vso hvaležnostjo, pomeni tudi obdobje spoznavanja, da je neznano lahko prijetno in toplo; pomeni mi obdobje spopadanja s pomanjkanjem osebne vrednosti, s tem povezanega zaupanja vase in zaupanja v ljubezen, ki je okoli nas zagotovo vedno bila in zagotovo tudi vedno bo; ter nenazadnje mi pomeni čas razodetja novih plasti mojega poguma.

Zato hvala Alenki za več kot celostno izkušnjo in njen čudovit, a izjemno strokoven pristop.
M.T.

 

 

»Draga Alenka,

tečaj je presegel vsa moja pričakovanja. spoznavati sem začela sebe in svojo pot, svoje strahove in čudež onostranstva. Resnično sem srečna in kar evforično navdušena nad vsem kar mi je jasno, kar vem, kar sedaj razumem in za vso podporo, ki jo lahko imam in jo imam. Tvoje vodenje in mehka ter nedvoumna pomoč skozi prizme naše zavesti, je bila odlična. Toliko nežnosti in vseeno trdne odločnosti, da nas popelješ v svet onostranstva – to lahko naredi le nekdo katerega namen je popolna in čista ljubezen in svetloba.

Včerajšnja predaja sporočil je mene še posebej presenetila, saj sem glede na moje vizualizacijske pomanjkljivosti menila, da bo težje. Je pa res, da sem slepo zaupala in verjela, da bo vse ok. In da, odprlo se je in prav čutila sem, da sem pomagala tako strankam, kot dušicam. Čustveno nabito, nežno in ljubljeno predajanje je bilo ravno to kar tudi sama sem – odlično. Po medijstvu sem se počutila izpopolnjeno srečno tako zase, kot tudi za vse udeležence.

Hvala ti za vse tvoje nasvete in vodenje. Tvoja moč ne velika.«

N.M.

 

 

»Draga Alenka,

hvala za vse napotke, vso znanje, možnosti, da je lahko vsaka vsakič povedala svoje izkušnje, in predvsem za pozitivno energijo.

Struktura in stopnjevanje tečaja se mi zdita zelo v redu zasnovana. Všeč mi je, da se tečaj prične s teorijo, ki se ves čas prepleta s prakso, in konča s konkretnimi primeri (delo s stranko). Všeč mi je tudi učno gradivo. Besedilo v skripti je lahkotno in prijetno berljivo ter zelo uporabno. Všeč mi je jasnost in jedrnatost celotnega tečaja.

Najlepša hvala za čudovito izkušnjo.«

S.SPrijava na dogodek

Vstopnice

1.020,00 €

Registration Information