Posebna ponudba svetovanja za začetek prihajajočega leta
 

Moji potenciali za leto 2019

 

Poglejmo, kje nas energije letošnjega leta podpirajo.

Leto 2019 izpostavlja številko 19.
Št. 19 v tarotu predstavlja Sonce. Energijo svetlobe, energijo prebujenja in novih začetkov.  Energija Sonca se že čuti, kot takrat, ko po hudem neurju zjutraj znova posije sonce. Sonce simbolizira zaključek izzivov, milina, ki jo sedaj čutimo pa ja nagrada za to, ker nismo pobegnili temi. Po intenzivnem obdobju, ki je bilo za marsikoga resnično naporno in energetsko težko, je sedaj že mogoče čutiti večjo lahkotnost, kajti prebuja se nekaj novega, svežega in nam prinaša darilo po obdobju notranje teme, strahov in iskanja resnice. Prinaša jasnost po obdobju zmede. Prinaša mir in stabilnost.
Prihaja obdobje zdravljenja in radosti.

 

Numerološko predstavlja leto 2019 številko 3.  Številko 3 povezujemo tudi s tretjo čakro, ki govori o tem “kdo sem jaz”. Govori o samozavesti, lastni vrednosti in lastni podobi, ki jo prikazujemo svetu. “
Letošnje leto bo od nas sedaj resnično zahtevalo, da smo to kar smo. Ne to kar v svetu “igramo”, pač pa to kar znotraj sebe čutimo, doživljamo, v kar verjamemo. Brez nadaljnjega skrivanja za tančico preteklosti, brez nadaljnjega skrivanja talentov in darov v množici, brez zanikanja svoje avtentičnosti.
V tem letu nam še posebej ne bo dovoljeno postavljati sebe v ozadje ter početi stvari oziroma delovati v okolju, ki ni v skladu z našo lastno energijo, pravim dušnim namenom oziroma našo resnico.
.
Sedaj prihaja naš čas, čas za vsakega posebej. Čas, ki nas podpira in nam dovoljuje, da v popolnosti izrazimo sebe, da brez sramu pokažemo kdo smo. Dovoljeno se nam je popolnoma povezati z globino srca in se razkriti tako čustveno, kot besedno. Bolj boste iskreni sami s seboj, bolj se vam iskrenost vračala v okolju. To velja na vseh področjih… v domačem , kot tudi v delavnem okolju, na področju kariere ter še posebej na področju odnosov. Ne pozabite pa, da temelj vseh odnosov izhaja iz prvega in osnovnega odnosa, to je odnos s samim seboj.
Iskrenost in avtentičnost v letošnjem letu nosita glavno vlogo.

 

V ta namen sem za vas pripravila svetovanje, kjer se bomo posvetili vaši prihodnosti in razkrili potenciale vaše duše, kot tudi vaše osebnosti. 
V 50 minutnem srečanju, bom z vašim dovoljenjem vstopila v vaše Akaške (Dušne) Zapise in vam predstavila vse tiste točke vašega življenja, ki jih lahko dosežete, ki so del vaših energetskih Zapisov in največkrat tudi del vaših ciljev in želja.

 


V letu, ki prihaja se nam vse sanje in vizije lahko obrnejo v realnost, a le če bomo razumeli naše delovanje z nivoja mentalnega in čustvene vibracije, ki jo v tem trenutku pišemo v Univerzalni Zapis. Preden se tako podamo na pot ustvarjanja novega, se moramo soočiti s samim seboj. Navadno se bojimo soočenja in resnice, a globoko v sebi se bojimo tistega, kar nam je neznano in kar je globoko zapisano v našem nezavednem. V našem nezavednem nivoju lahko obstaja veliko informacij in spominov, ki nam v sedanjem življenju izzovejo strah in predstavljajo nepremostljive ovire, z duhovnega vidika pa gre le za lekcije in širše razumevanje, ki smo jih v tem življenju prišli osvojit.

 

V letošnjem letu bo predvsem pomembno, da bomo trdno zaupali vase, da se bomo pogumno lotili svojih načrtov in da nam vzorci preteklost ter strah in dvomi o lastni vrednosti, ne bodo več predstavljali nepremostljivih ovir. Notranja moč, unikatnost in lastna vrednost in pomirjenost z lastnimi odločitvami in življenjem, so ključ do uspeha.

 

Zakorakajte torej v Novo Leto pripravljeni. Preglejte, kaj je še potrebno v vašem življenju ozavestiti in preobraziti ter kam je potrebno usmeriti svojo energijo namena.

 

Svetovanje vam razkrije:
– ozadje/ nezavedno polje čustvene vibracije
– ozadje/ nezavedno polje mentalne vibracije
– temelje vaše sedanjosti iz vidika vibracije
– temelje vaše osebnosti
– razumevanje odnosov iz vidika zapisov, ki ste si jih ustvarili v preteklosti oz. preteklih življenjih
– razumevanje poškodb izvorne, dušne energije in osebnosti
– razkrivanje povezav s temeljnim zakonom Univerzalnih pravil in resnice – Zakonom Privlačnosti
– pregled potencialov prihodnosti na različnih nivojih
– umikanje neželenih potencialov
– razumevanje, kako sami sodelujemo pri soustvarjanju želene prihodnostiti

 

 

 

Srečanje traja 50 minut, termin pa se določi po dogovoru.
Prispevek znaša 50 EUR.
Po rezervaciji termina si svoj termin zagotovite s plačilom akontacije v znesku 20EUR.
Znesek akontacije se nato obračuna pri dokončnem plačilu na samem srečanju. Akontacija se vam v primeru odpovedi srečanja vrne, v kolikor termin odpoveste najkasneje 72 ur pred samim srečanjem. V nasprotnem primeru je plačilo akontacije nepovratna.

 

Za prijave in dodatna pojasnila pišite na: alenka@dusneskrivnosti.si