Posebna ponudba ob začetku leta!

Moji potenciali za leto 2020
Leto izpolnjenosti in uresničenih sanj!

 

Juhuuu, leto 2020 je tu!

Leto, ki nas tokrat še posebej navdihuje z novimi začetki in novimi priložnostmi.

Pa poglejmo, kje nas energije letošnjega leta podpirajo.

.

Leto 2020 izpostavlja številko 20.
Št. 20 v tarotu predstavlja Sodbo, Prebujenje. Ustvarja možnosti osvoboditve in odpira poti našega poslanstva. Prihaja trenutek, ko se bomo morali še globje zazreti vase in iskreno oceniti sebe in svoje delovanje. Sprejemanje in videnje resnice nam omogoča jasnost misli in nam omogoča jasno vizijo, kaj je naš naslednji korak za bolj zadovoljno in izpolnjeno zemeljsko življenje. A pomembno je, da razumemo svojo pot tudi z višjega vidika in nismo »zemeljsko« prestrogi do sebe. Da si oprostimo in razumemo, da je Zemlja le velika Šola Dušnega Učenja in da so »napake« tiste, iz katerih moramo se moramo učiti.
Sedaj je potrebno integrirati resnico in ustvariti povezavo med višjim zavedanjem in zemeljsko sfero, ter sprejeti odločitve, ki so v skladu z našim Višjim Jazom in Dušnim namenom.
Preobrazba zavesti in razumevanje nam omogoča preseči stare okvirje in vzorce našega zavednega in nezavednega delovanja ter posledično ustvarja temelje nove zemeljske poti.
Karta Sodbe govori tudi o nagradah, ki sledijo, glede na naše preteklo delovanje, tako na duhovnem, kot tudi na osebnem nivoju. Univerzum je pripravljen, da se odzove na naše energijske zapise, na našo mentalno in čustveno vibracijo.
Kar je potrebno se mora zaključiti, da se lahko rodi novo.

 

Numerološko predstavlja leto 2020 številko 4.  Številka 4 govori o odgovornosti, stabilnosti in praktičnih rešitvah. Govori o zaključku sedanjega življenjskega cikla in usmerjanju in ustvarjanju novih temeljev, ki imajo vrednost, stabilnost in uspeh. Številka 4 v tem letu podpira naše sanje in nas navdihuje z dodatno močjo, disciplino. Opozarja na čustveno umirjenost in pogum. Z jasnim namenom in odločenostjo lahko odpremo vrata neizmernemu uspehu, sreči in finančnemu pretoku.

To je leto, ko lahko uresničite svoje srčne sanje, seveda če boste aktivno nastopali v svojem življenju. Pomembno je, da zaupate sebi, ponosno izrazite sebe, svoja čustva in stopite v svojo moč. Zaupajte v Univerzum.
Dovolite si drzno sanjati, zaupajte v svojo Vizijo ter poskrbite za podporo sanj s svojo avtentičnostjo, pozitivno energijo in visoko vibracijo. Delite ljubezen, znanje, prosite za pomoč, če jo potrebujete in se naučite sodelovati v najvišje dobro.

 

 

POČASI in UMIRJENO, KORAK za KORAKOM so KLJUČI USPEHA!

 

Zakorakajte torej v Novo Leto pripravljeni. Preglejte, kaj je še potrebno v vašem življenju ozavestiti in preobraziti ter kam je potrebno usmeriti svojo energijo namena.
Bodite pripravljeni na izjemo leto, ki vas čaka!

Tako sem za vas pripravila svetovanje, kjer bomo ocenili nivo vaše sedanje vibracije ter se posvetili vaši prihodnosti. Podana vam bodo navodila, kako umakniti blokade in ustvariti pretok, ki vam omogoča dosego svojih ciljev. Razkrili bomo potenciale vaše Duše, kot tudi vaše osebnosti. 
V 60 minutnem srečanju, bom z vašim dovoljenjem vstopila v vaše Akaške (Dušne) Zapise in vam osvetlila vse tiste točke vašega življenja, ki se kažejo kot ovira preteklih življenj. Ko enkrat razumemo, od kje nekaj izhaja, lahko ovire tudi presežemo in nazaj prevzamemo svojo polno moč. Nato se bomo usmerili v potenciale prihodnosti in pridobili informacije o tem, kaj narediti, da le te tudi dosežemo.

Preden se podamo na pot ustvarjanja novega, se moramo soočiti s samim seboj. Navadno se bojimo soočenja in resnice, a globoko v sebi se bojimo tistega, kar nam je neznano in kar je globoko zapisano v našem nezavednem. V našem nezavednem nivoju lahko obstaja veliko informacij in spominov, ki nam v sedanjem življenju vzbujajo strah in predstavljajo nepremostljive ovire, z duhovnega vidika pa gre le za lekcije in širše razumevanje, ki smo jih v tem življenju prišli osvojit.

 

Vabim vas na poglobjeno individulano svetovanje, kjer bomo razkrili:

 • nezavedno polje mentalne vibracije,
 • nezavedno polje čustvene vibracije,
 • ugotovili, zakaj se na tej točki nahajate,
 • osvetlili področja, ki jih morda ne vidite,
 • temelje vaše osebnosti ter nezdrave, omejujoče vzorce,
 • razumevanje odnosov iz vidika energijskih zapisov, ki ste si jih ustvarili v preteklosti oziroma v preteklih življenjih,
 • kaj je izvorna energija ter kje je prišlo do poškodb dušne energije in osebnosti,

 • vzporednice preteklosti s sedanjim življenjem,
 • kako bolj zaupati vase,
 • povezave s temeljnimi zakoni Univerzalnih pravil in resnice – Zakonom Privlačnosti
 • pregled potencialov prihodnosti na različnih nivojih
 • umikanje blokad in neželenih potencialov
 • kako sami sodelujemo pri soustvarjanju želene prihodnosti
 • postavili okvirje novih temeljev vašega življenja.

Srečanje traja 60 minut, termin pa se določi po dogovoru.
Prispevek za 60 minutno srečanje znaša 67 EUR.

Na voljo vam je tudi 90 minutni termin, kjer se še bolj poglobimo v preteklost in umikanje blokad sedanjosti.
Prispevek za 90 minutno srečanje znaša 98 EUR.

Po rezervaciji termina si svoj termin zagotovite s plačilom akontacije v znesku 30EUR.
Znesek akontacije se nato obračuna pri dokončnem plačilu na samem srečanju.
Akontacija se vam v primeru odpovedi srečanja vrne, v kolikor termin odpoveste najkasneje 72 ur pred samim srečanjem. V nasprotnem primeru je plačilo akontacije nepovratna.
Za prijave in dodatna pojasnila pišite na: alenka@dusneskrivnosti.si