Posebna poletna ponudba

Raziskovanje in zdravljenje preteklih življenj

Kaj nam prinaša leto 2018?

Leto 2018 predstavlja Univerzalno leto 2.

Pomen leta Univerzalnega leta 2 temelji na uravnovešanju, razumevanju in zdravljenju odnosov.

Prvi odnos in najpomembnejši odnos, ki ga moramo raziskati ter predstavlja temelj vseh odnosov je odnos do nas samih. Je zapis za to življenje. S seboj ga nosimo iz preteklih življenj ter lahko velja za vsa nadaljnja življenja. Odnos do nas samih predstavlja center naše identitete. Če imamo pristen in iskren odnos s seboj, se spoštujemo in cenimo ter se brezpogojno sprejemamo, imamo lepe in harmonične odnose. Če nimamo visokega spoštovanja do sebe, vabimo v svoje življenje ljudi, ki nas ne bodo cenili in spoštovali.

Zelo pomembno je globoko pogledati odnos s seboj ter si priznati in tudi sprejeti dejstvo, kako se počutimo.

Vse težave našega življenja se nahajajo v odnosu, občutkih, ki jih gojimo do sebe.


 

Zakaj takšna energetska intenzivnost okoli nas?

Spremembe, ki se odvijajo v tem času nas silijo prepoznati svojo vrednost, mejo z ostalim svetom in okrepiti notranjo moč in samozaupanje. Večkrat so spremembe lahko naporne in nepričakovane, a vedeti moramo, da so tukaj za to, da nas usmerijo na pot, ki je najboljša za nas. In če zaupamo sebi in Univerzumu, lahko globoko v sebi čutimo, da je prav tako. 

Zato je še kako pomembno, da se naučimo sprejeti vse, kar iz našega življenja odhaja. Zagotovo čutite, da vas vse, kar zapušča naše življenje, v resnici ne neguje in ne podpira več. Priložnosti, ki se nam tako ponujajo nas učijo, da znamo iz življenja spustiti vse, kar ni usklajeno z našo energijo, z našo resnico, z našim zemeljskim in dušnim načrtom.

Včasih imam občutek, da nam Vesolje enostavno ne pusti več delati »starih« napak. Zato nam čez različne situacije, ki se odvijajo narekuje, nakazuje in nas »sili« prepoznati, kaj je tisto, kar moramo pozdraviti, uravnovesiti in razumeti.

Kako potekajo srečanja?

Na samem srečanju vam razložim tehniko sproščanja in globokega vpogleda v vašo notranjost ter vam predstavim kaj lahko na samem »potovanju« pričakujete. Začnemo s sprostitvenimi  tehnikami, ki vas pripeljejo v globoko umirjenost ter vam hkrati omogočajo, da ohranite zavest aktivno in imate dogajanje vedno pod nadzorom. Nato se podamo na daljše potovanje nazaj v vašo preteklost, ki zajema uvide vašega otroštva in zatem tudi uvide v enega ali več prejšnjih življenj. Uvide in občutja na samem potovanju doživljamo skozi fokusirano stanje koncentracije in spomina, katero neznatno poveča sposobnosti našega spomina. Vsi zapisi tega življenja in tudi vseh prejšnjih utelešenj, so zapisani v našem nezavednem delu uma, do katerega pa lahko dostopamo le v stanju globoke sproščenosti.

 

Kako se na srečanje pripravim?

Priporočljivo je, da na samo srečanje pridete spočiti in umirjeni.  Samo potovanje vas bo tako popeljalo v tisto življenje, ki ima za vas pripravljene odgovore, ki so za vas v danem trenutku najbolj pomembni. Preko uvidov, občutkov ali vedenja boste našli vzroke in pojasnila za mnoge izzive in težave tega življenja. Tako boste bolje razumeli sebe, svoja dejanja, občutke, prepričanja, odzive, svoje odnose in odločitve. 

S tem namenom sem za vas pripravila posebno paketno ponudbo »Raziskovanje in zdravljenje preteklih življenj«, ki vam omogoča, da zaključite z izzivi preteklosti in sedanjosti za vedno. Vpogledi v pretekla življenja so odlično orodje, ki vam pomagajo razumeti svoj dušni in zemeljski namen. Pomagajo vam prepoznati sebe z vidika dušne poti, z vidika osebnosti in razumeti okolje, v katerem se nahajate. Hkrati vam je večkrat tudi pokazano, kakšna je vaša prava izvorna energija in kaj pravzaprav v življenju iščete. Kajti vsi si želimo najti srečo, radost in vsi si želimo živeti svobodno življenje.

Zdravilni učinek spomina

Potovanje preko prostora in časa nam odpre oči in ponudi povezavo in odgovor na marsikatero vprašanje tega življenja. Kajti, šele ko prepoznamo izvor naših težav v preteklosti, ko se vrnemo v čas, kjer se je vse začelo, se zdravljenje in razumevanje naših lekcij pravzaprav šele začne. Poleg tega prepoznamo svojo izvorno energijo, svojo resnično bit, katere rdeča nit ostaja enaka skozi vsa naša fizična življenja. S tega vidika v celoti prepoznamo sebe ter se lahko končno, brez obžalovanja sprejmemo takšne, kot v resnici smo.
Zavedanje in razumevanje sta najmočnejši sili zdravljenja in ključ celotnega zemeljskega potovanja.
Z vpogledi v prejšnja življenja nam je dano razumeti, da smo resnično mi tisti, ki si smo odgovorni za to ali bo naše življenje srečno in izpolnjujoče ali pa ne.


”Smo duhovna bitja, z človeško izkušnjo in ne človek z duhovno izkušnjo”

Živimo v dobi, kjer nam je dano, da uravnovesimo vsa dejanja in zaključimo lekcije, ki jih obdelujemo že skozi več življenj. Dano nam je, da ponovno najdemo sebe, svojo resnico, svojo svetlobo. Da prebudimo svoje talente in darove in najdemo svoj mir in radost. 
Sedaj je čas, da končno ozdravite negativne vplive preteklosti in najdete svojo že dolgo nazaj izgubljeno moč!

 

1.paket / 2 srečanja / Prispevek 140€ (redna cena 240€)  + GRATIS meditacija energetskega zdravljenja 

 

1 . srečanje traja 120 minut. Preko globokega sproščanja in meditativnega stanja ste vodeni v tisto preteklo življenje, ki vam bo dalo največ odgovorov za to življenje. Pokažejo se vplivi tistih dogodkov, ki preko dominantne energije močno vplivajo na vaša prepričanja in občutja in predstavljajo osnovno dušno lekcijo vašega življenja.
2. srečanje traja 90 minut + meditacija 30 minut. Sami si izberete področje, ki ga želite še podrobneje raziskati. Lahko je to področje odnosov, intimnega partnerstva, kariere, zdravja, denarja, vaše osebnosti, zemeljskega in dušnega poslanstva… Tudi tukaj ste vodeni v preteklo življenje, ki vam ponudi odgovore na vprašanje, ki si ga zastavite.
 

 

 

2.paket / 4 srečanja / Prispevek 280€ (redna cena 480€)   + GRATIS meditacija energetskega zdravljenja 


1 . srečanje traja 120 minut. Preko globokega sproščanja in meditativnega stanja ste vodeni v tisto preteklo življenje, ki vam bo dalo največ odgovorov za to življenje. Pokažejo se vplivi tistih dogodkov, ki preko dominantne energije močno vplivajo na vaša prepričanja in občutja in predstavljajo osnovno dušno lekcijo vašega življenja.
2. – 4.srečanje. Vsako srečanje traja po 90 minut + 30 minut v zadnjem srečanju meditacija energetskega zdravljenja. Ostala tri srečanja so opredeljena na glavna življenjska področja našega življenja. Zopet je izbira področja vaša. Lahko izbirate med področji: odnosi (prijateljski, poslovni), intimno partnerstvo, kariera, zdravje, denar, vaša osebnost (samozavest, lastna vrednost, strahovi…) Na vsakem srečanju ste vodeni v preteklo življenje, ki vam ponudi odgovore na vprašanje, ki si ga zastavite.
 

 

Prav tako je na voljo posebna ponudba samo enkratnega srečanja. Prispevek do konca septembra znaša 92€ (prej 120€). 

Več o enkratnem srečanju si lahko lahko preberete TUKAJ. 

 

Poletna paketna ponudba velja za prijave do 30.9.2018
Vsako srečanje je individualno, termini pa se določijo po dogovoru.
Za več informacij in prijavo lahko pišete na alenka@dusneskrivnosti.si ali pokličete na 030 367 297.