“Odgovori so v vsakem izmed nas, skriti v tistem našem nevidnem, nedoločnem delu, ki mu pravimo DUŠA. Duša je naše duhovno bistvo, tista božanska iskrica v nas, ki je bila, je in vedno bo. Vesolje je prepotovala po dolgem in počez, preživela milijone let, v sebi pa nosi vse, kar se je v svojem neskončnem obstoju naučila. Je  bistvo tega, kar smo” pravi James Van Praagh.

Ko sem sama na začetku svoje poti kdaj slišala za namig: “Vsi odgovori se skrivajo v tebi”, navadno nisem bila zadovoljna s tem odgovorom. Mislila sem si “pa ne spet to…” Večkrat sem se trudila razumeti, kaj to pravzaprav pomeni, saj nisem našla prave in jasne povezave do tistega dela sebe, ki bi mi vedno lahko ponudil vse odgovore.

Leta učenja in izobraževanja so minevala in zgoraj omenjeni stavek, se je vedno znova potrjeval in dobival pravi smisel. Vso znanje, učenje in zavedanje, ki sem ga pridobivala skozi različna obdobja, vse usmeritve in vodstva duhovnih učiteljev, vse življenjske izkušnje, lekcije in izzivi, so se vsakič znova, kot del mozaika, sestavljali in mi prinašali odgovore o tem kdo sem in kaj skrivam znotraj sebe.  In ja, dejansko se je odgovor vedno skrival v meni, le odkriti sem ga morala.

Navadno čisto sami težko najdemo pravo pot. Največkrat ne vemo kje začeti, ne vemo, če si lahko zaupamo, ne znamo si razlagati uvidov in intuitvnih znakov ter ne vemo katere korake ubrati za premik naprej… 

In zato je tu Tempelj Dušnih skrivnosti. Tu sem  za vas, da vas pomagam usmeriti na pot vaše osebnostne in duhovne rasti. Da vam pomagam umakniti blokade in energetske poškodbe preteklosti ter da vam pomagam odkriti vašo resnico, notranjo moč in svetlobo. Da skupaj razkrivamo vaš Dušni načrt in se naučimo ustvarjati obilje in harmonijo.

Ko vstopimo v zemeljski svet, vstopimo v »pozabo« in s tem pozabimo kdo smo in kaj vse vemo o sebi. Vsa pridobljena znanja, modrosti, talenti, darovi, izkušnje in medsebojna poznanstva prejšnjih življenj postanejo naše velike skrivnosti. Postanejo del naših zemeljskih lekcij in izzivov. Vse to je ovito v tančico nezavednih spominov. In ko jih enkrat razkrijemo, vse Dušne skrivnosti postanejo naša resnica, naša moč, naša ustvarjalnost, naša realnost in zemljevid čudovite prihodnosti.

Zato vas vabim, da se mi pridružite v Templju Dušnih Skrivnosti. Skupaj se bomo podali na edinstveno potovanje odkrivanja vaše Duše.

Ponovno odkrijte kdo ste, zakaj ste tukaj in kaj je namen vašega trenutnega zemeljskega življenja! Dovolite si spoznati sebe tako iz osebnostnega, kot duhovnega nivoja ter zaživeti življenje, ki vam je pravzaprav namenjeno!

Z vami in z Ljubeznijo, Alenka Šironjič