Medijstvo

Medijsko svetovanje z Alenko Šironjič

 

Medijstvo je pogovor z onostranstvom, pri katerem medij preko svojega znanja in sposobnosti ter duhovnega vodstva povezuje duhovni svet, oziroma svet preminulih z našo zemeljsko dimenzijo. Medij prek svojih občutenj, vedenj in vida sprejema energijo duše.

Medij je človek, ki je receptiven za višje frekvence na katerih vibrirajo duše, zato je sposoben čutiti in slišati misli, glasove ali duhovne vtise iz duhovnega sveta. Medij je prenašalec, posrednik sporočil iz duhovnega sveta v našo zemeljsko sfero.

Medijstvo nam v času pogovora ponudi popolnoma drugo dimenzijo, neko širšo sliko našega obstoja. Duša in ljubezen sta večni in to vam želijo preminuli pri medijstvu tudi potrditi. Ko se zgradi most med fizičnim in duhovnim svetom, pride do čudežnih snidenj, žalujočim pa se ponudi možnost ponovne komunikacije z dušami preminulih. Tisti trenutek, ko medij prenese žalujočemu sporočilo njegovega najdražjega, se mu življenje navadno spremeni za vedno. V žalujočem se naseli občutek miru saj se zave, da so njegovi najdražji še vedno z njim ter da ga bodo, ko bo napočil čas, pričakali na “drugi strani.”

Medijstvo, komunikacija z onostranstvom tako ponudi vsem žalujočim nov smisel življenja. Predane so informacije, ki jih žalujoči mora slišati ter potrditev, da se življenje duš tudi po smrti nadaljuje. Preminuli želijo svojim dragim sporočiti, da so srečni na oni strani, tudi ko zapustijo ta svet.

Duša je večna, vezi ljubezni pa nikoli ne preminejo.

Kaj se zgodi z dušo po smrti?

Smrt je le eden od naravnih procesov v življenju. Ko telo premine, duša prestopi v duhovni svet. Tam kmalu odkrije, da smo vsi duhovna bitja s človeškimi izkušnjami in da je bilo naše življenje le eno od mnogih na našem potovanju skozi večnost, kamor smo prišli zato, da se duhovno razvijemo. Ko duša zapusti telo jo navadno sprejmejo starši, stari starši, drugi družinski člani ali prijatelji, ki so vam bili v času zemeljskega življenja naklonjeni. Lahko pa dušo pričakajo tudi duhovni vodniki.

Kdaj priti na medijstvo in kako poteka medijstvo?

Medijstvo je namenjeno vsem, ki si želijo ponovnega stika s svojimi najdražjimi ter hkrati pridobiti vpogled in duhovno razumevanje prehoda duše na duhovno raven. Na srečanje pridite sproščeni, odprti na sporočila in s čistimi, ljubečimi nameni.

Medijstvo, pogovor s preminulimi svetujemo najprej 3-6 mesecev po odhodu duše, saj se mora le ta v duhovnem svetu prilagoditi na novo življenje. Prav tako močna žalost žalujočih preprečuje komunikacijo z onostranstvom. Vsekakor pa pri tem sledite svojemu občutku, saj si mnoge duše prizadevajo navezati stik s svojci že zelo kmalu ter jim sporočiti, da se počutijo dobro in naj ne žalujejo več za njimi.

Želim poudariti, da preizkušanje verodostojnosti medija ali pridobivanje informacij v smislu manipulacij na Zemlji (dediščine, maščevanje, izigravanje…) ni pravi namen srečanja. Vibracija komunikacije v tem primeru ni pravilno “postavljena” in Duše v takih pogovorih ne želijo sodelovati. 

Namen medija namreč ni dokazovanje svojih sposobnosti, pač pa prenos informacij iz duhovnega v fizični svet. Predane so Vam informacije, ki so Vas pomembne in jih v danem trenutku morate slišati.

 

 

Medijstvo, komunikacija z onostranstvom poteka približno med 60 in 90 minut v duhu prijetnega, ljubečega pogovora. Medij s pomočjo duhovnega vodstva omogoči stik z dušo, s katero se želite pogovoriti.

Ustvari se občutek povezanosti in ljubezni. Duša preko medija najprej posreduje informacije, ki potrdijo identiteto preminule duše, nato pa sledijo sporočila, ki so vam namenjena.

Za lažje razumevanje priporočam, da si pred obiskom medijstva preberete knjige naslednjih avtorjev: 

  • dr. Raymond Moody: Življenje po življenju 
  • Pot do Nebes – James Van Praagh
  • Pogovori z Nebesi – James Van Praagh

Prijavite in informacije na: alenka@dusneskrivnosti.si ali na tel. 030 367 297
Srečanje traja med 60 in 90 minut. Prispevek znaša 170 EUR. Na srečanje lahko prideta do 2 osebi.
V kolikor se želi srečanja udeležiti več oseb (do 4 osebe) pa znaša prispevek 210 EUR.

Termin srečanja se določi po dogovoru. Po rezervaciji termina si svoj termin zagotovite s predplačilom v znesku 30EUR.
Znesek predplačila se nato obračuna pri dokončnem plačilu na samem srečanju. Predplačilo se vam v primeru odpovedi srečanja vrne, v kolikor termin odpoveste najkasneje 72 ur pred samim srečanjem. V nasprotnem primeru je predplačilo nepovratno.

Odzivi udeležencev svetovanja (medijstva)

 

“Še enkrat iskrena hvala za čudovito izkušnjo, ki sva jo doživeli z babi pri vas.
Danes sva šli na grobove in se zahvalili dušam za prisotnost in informacije.
Moja srčna babi kar žari, ker je pomirjena, da je imela kontakt s svojimi najdražjimi.
V tem, njenem težkem obdobju, je to kot obliž na rano, kot najlepše darilo in vidim, da ima sedaj notranji dušni mir, posledično pa tudi jaz, ker mi ona zelo veliko pomeni.
Občudujeva vašo iskrenost, srčnost in milino, ki jo odsevate. Imate zelo lepo poslanstvo, to je pravo darilo in blagoslov, ki ste ga prejeli.
Hvala in poklon vam in vašemu višjemu jazu.
S spoštovanjem in lepimi pozdravi”

J. in J.

Ko sem prišla do avta sem ugotovila, da je bila ura skoraj 21.00 in kar se nisem mogla odlepiti. Seveda po tolikih letih sem bila ponovno malo bliže sinu. Bil je tukaj.

Hvala vam iz globine srca. Bila ste tako sočutna, ustavila ste svoj čas z mojim. Neizmerno sem vam hvaležna.

Topel objem s spoštljivimi pozdravi.

M.

“Hvala za prelepo izkušnjo. Moram priznati, da sem prejel veliko več kot sem sam pričakoval. Nekako se počutim lažjega, izpolnjenega, odprtega…
Ne morem reči, da sem navdušen, evforičen, temveč sem nekako zadovoljen. Kar nekaj dvomov/razmišljanj se je potrdilo kot resnični.
Res lepa in predvsem prijetna izkušnja, več kot to ne morem izraziti.
Hvala še enkrat. Enako hvala tudi mojemu očetu.”

A.N.

“Draga Alenka, najlepša hvala za včerajšnji reading, vedela sem, da ne bo enostaven, a vi ste ga izvedli res mojstrsko, vaš prenos občutij je bil neverjeten. Zelo sva vam hvaležna.”

 

Prisrčen pozdrav,

 

A.S.