Individualni mentorski program

      Odkrivanje moje identitete in njena revolucionarna preobrazba

Osebno mentorstvo je intenziven in skrbno pripravljen program, ki je zasnovan na osnovi lastne življenjske zgodbe.
Program ni samo podajanje teorije, pač je predstavlja lastno prehojeno pot osebnostne preobrazbe in proces zdravljenja
Dušnih energetskih poškodb preteklih življenj.
A vso pridobljeno znanje o spremembah nam nič ne pomeni, če na koncu ne znamo tega prakticirati in živeti na Zemlji.
Šele ko uvedemo korenite spremembe in postavimo nov temelj svojega življenja, se naučimo zavestno delovati in usmerjati energijo v pozitivno kreacijo, življenje postane zares lepo in harmonično.  

S tem programom vam želim sporočiti, da se da spremeniti in pozdraviti še tako težek izziv, lekcijo
in zaživeti na Zemlji svobodno, radostno in v notranjem miru.
 

Program vas skozi 9 stopenj vodi do intenzivne, globoke in zavestne prepoznave vaše osebnosti, vaših lekcij in izzivov, vaše bližnje in daljne preteklosti, kot tudi prepoznave resnične esence vaše Duše ter vaših darov in potencialov. Novost pri prenovljenem programu je tudi možnost razširjenega programa mentorstva, ki obsega 12. srečanj. Po devetih srečanjih se lahko odločite še za 3 dodatna srečanja, kjer se posvetimo intenzivnemu energijskemu treningu in vajam za uspešno manifestiranje.

Se v življenju počutite »izgubljeno«?
Ste nemočni, plahi in nesamozavestni?
Vas navdaja nerazumljiv, subtilen strah in občutek nemoči?
Se vrtite v krogih neizpolnjujočih odnosov?
Se vam večkrat ponavljajo podobne situacije?
Gojite mnoge zamere in sovraštva, pa ne veste kako jih preseči?
Se znotraj sebe počutite prazno, neizpolnjeno?
Veste, da je vaše življenje več kot pa to, kar sedaj živite, pa ne veste kaj to je?
Imate občutek, da ima življenje kontrolo nad vami?
Si želite končno najti svoj prostor pod soncem?
Potem je ta program napisan ravno za vas!

Na samem programu se najprej osredotočimo na sedanjost, tokratno zemeljsko potovanje preučimo odnose s primarno družino in preiščemo vse sence, rane, šibkosti vaše osebnosti, kot tudi nezavedne, prikrite situacije vašega življenja. Ozavestimo odnos do sveta, partnerstev in odgovornosti.
V naslednjem koraku se posvetimo preteklim življenjem, ki so na vaše sedanje življenje pustila še kako močan vpliv. Tudi tukaj konkretno preverimo vsa dogajanja ter pogumno sprejmemo posledice, ki se nam zaradi preteklih odločitev in dejanj danes dogajajo. Preko ozaveščanj energij tokratnega in prejšnjih življenj najdemo vzroke oziroma “korenine” naših težav in izzivov, tematike naših dušnih lekcij ter se konkretno lotimo zavestnega “dela”.

To pomeni, da začnemo intenzivno in brez izgovorov odpravljati in zdraviti vse strahove, omejujoča prepričanja, preživete navade ter z razumevanjem in sočutjem ozavestimo ključne ljudi v našem življenju. Vsa dejstva sedanjosti in preteklosti sprejmemo z odgovornostjo in neustrašnostjo. Predvsem pa se zavemo, da smo mi tisti, ki lahko marsikaj spremenimo.
Ko zaključimo s procesom vpliva preteklih energij, smo pripravljeni na svobodno, kreativno in srečno sedanjost.
Tako sledijo koraki in trening krepitve našega notranjega stebra, močnega zaupanja vase, učenja višanja svoje vibracije ter zavestne manifestacije.
Sedaj smo sposobni preplesti svoje znanje v sedanjost, dominantno živeti v višji vibraciji in postati resnični Kreator svojega življenja.

 

Ko se enkrat resnično odločimo, da bomo spremenili svoje življenje ter začnemo delati konkretne korake, pridemo do tiste točke v življenju, kjer lahko končno zgradimo svojo trdnost. Takrat smo tudi pripravljeni, da zavestno potegnemo nazaj k sebi vso izgubljeno moč in energijo, ki smo jo kot Duša izgubili v tem ali katerem koli prejšnjem življenju. in takrat se prava svoboda in lepota življenja na Zemlji šele začne!
Prepoznava sebe skladno z delovanjem Univerzalnih zakonitosti nas pripravi na novo, svobodno in kreativno življenje. Življenje, ki nam odpira vrata našega poslanstva, radosti in izpopolnjenosti.

 

Dobrodošli na 9 tedenski popolni prepoznavi, svoje osebnosti, svojih dušnih zapisov preteklosti in sedanjosti ter preobražanju nezdravih aspektov sebe ter energijskih zavednih in nezavednih vplivov.
Po končanem programu se vam bo življenje spremenilo za vedno!

Kdo smo pravzaprav ljudje?

Smo Duše na zemeljskem potovanju, v človeški preobleki in tega se nemalokrat ne zavedamo. Po Dušni pozabi, katero doživimo takoj ob rojstvu, največkrat nemočno potujemo skozi zemeljsko življenje ter iščemo smisel življenja in svojo identiteto. Nezavedno iščemo svoje poslanstvo, ljubezen, radost in srečo. Ker pa v večini zanemarjamo svoj notranji glas, svoj notranji kompas, na naši poti velikokrat zatavamo in iščemo izhod iz začaranega labirinta. Ob tem izgubljamo sebe, svojo moč in stik z Univerzalno, izvorno Energijo.
Kaj je pravzaprav smisel zemeljskega življenja? Duše se nenehno učimo, naš namen pa je osebna rast in napredek ter izpolnjevanje in razumevanje dušnih izzivov, katere smo si zadali za zemeljsko potovanje. Ko v nekem preteklem življenju ne uspemo uspešno opraviti in razumeti pomen posameznih lekcij in odnosov, se vedno znova želimo vrniti na Zemljo ter v naslednjem življenju bolje opraviti oziroma uspešno zaključiti naše zemeljsko šolanje.

Vsako novo zemeljsko potovanje predstavlja tako nadaljevanje neopravljenih nalog in da bodo tokrat te naloge dobro opravljene, moramo vedno znova skrbno pripraviti zemeljski teren našega potovanja. Naše otroštvo in družina tako predstavljajo temelje (teren) našega zemeljskega potovanja in skrivnost naših lekcij. Da se kot Duša pravilno lotimo izpolnjevanja svojih lekcij, pa moramo najprej razumeti svojo družino, svoje starše, sebe in svojo preteklost. Šele nato nam je jasno naše tokratno zemeljsko potovanje in njegov namen. Lekcije, izzivi in mnogi odnosi so tako le predmet našega učenja in rasti. Naporne osebnosti, ki si jih ustvarjamo skozi življenja, nam predstavljajo le dejstvo, da smo se preveč oddaljili od tega kar dejansko smo in sedaj je čas, da se ponovno vrnemo v svojo Resnico, začutimo pravi utrip Srca in radostnega življenja.
Sedaj je čas, da se ponovno spomnite kdo v resnici ste, čemu je namenjeno vaše potovanje in kako lahko preživite to življenje čimbolj kvalitetno.

Energije, ki se v tem obdobju sidrajo na Zemljo, nam namreč ne dovolijo več, da ponavljamo »napake« preteklosti in živimo ločeni od svojega pravega Jaza. Sedaj imamo izjemno priložnost, da končno opravimo s svojimi karmičnimi dolgovi in nalogami. Novodobne energije nas močno podpirajo in nas aktivno pomikajo naprej v želeni smeri, le če si to iskreno dovolimo.

Program osebnega mentorstva je tako izjemno intenziven in poglobljen program ter namenjen vsem tistim, ki so resnično pripravljeni spoznati sebe na vseh ravneh tako svoje osebnosti, kot tudi svoje duhovnosti. Vsem, ki si za vedno želijo otresti svojih strahov, svojih šibkosti, jeze, zamer ter končno prepoznati, kaj so jih vse te situacije pravzaprav naučile. Namenjen je vsem, ki si želijo resnično spremeniti svoje življenje ter stopiti nazaj v svojo lastno izvorno moč; vsem, ki se želijo spomniti svojih preteklih življenj, prepoznati Stvarstvo v svoji izjemni veličini ter se podati na pot svojega pravega poslanstva.

S programom osebnega mentorstva vas preko popolnega pregleda vašega sedanjega življenja in preteklih življenj peljem do globokih spoznanj, kaj se skriva za vašo fizično preobleko in kakšno vlogo kot človek igrate v tem življenju. Intenzivnost in iskrenost vpogledov vas pelje do višjega zavedanja vaših lekcij, ki so del vašega zemeljskega načrta. Skupaj najdemo točke,  kjer ste izgubili svojo pravo izvorno energijo, ki ji v zemeljskem jeziku pravimo notranja moč oziroma trdnost, samozavest in zaupanje vase.
Prava prepoznava sebe zahteva iskren vpogled vase, v svoje navade in prepričanja, iskren in neoseben vpogled v primarno družino ter odnos s starši, kot tudi kvaliteto naših preteklih in sedanjih odločitev in partnerstev. Zahteva disciplinirano preobrazbo Dušnih mentalnih in čustvenih zapisov ter osebnostnih vzorcev in navad, ki nas ne podpirajo več.
Z nekaj volje, vztrajnosti predvsem pa z jasno željo, da si to zares želimo, nas zagotovo čaka pozitiven rezultat.

 

  Osebno mentorstvo je namenjeno vsem, ki:

  • si želijo individualnega dela
  • so se znašli v življenju na “mrtvi točki” pa se ne znajo premakniti naprej
  • čutijo, da njihovo življenje predstavlja veliko več, kot pa v tem trenutku želijo
  • so pripravljeni na zavestno in iskreno odkrivanje samega sebe
  • so pripravljeni iskreno pogledati v svoje otroštvo
  • si želijo razumeti vlogo staršev na drugačnem, višjem nivoju
  • si želijo zgraditi samozavestno in odločno osebnost
  • so pripravljeni ozavestiti svoje delovanje in svoje negativne aspekte
  • so pripravljeni sprejeti odgovornost za svoje življenje
  • so se pripravljeni premakniti iz cone udobja in konkretno spreminjati svoje življenje
  • zaživeti v čustveni in mentalni neodvisnost

   

  • so pripravljeni pogumno pregledati svoja pretekla življenja
  • so pripravljeni zavestno in sistematsko ozdraviti vse negativne posledice preteklih odločitev
  • so pripravljeni v celoti sprejeti sebe in zaživeti svojo resnico
  • prevzeti zdravo kontrolo nad svojim egom
  • okrepiti svojo samozavest, lastno vrednost ter zaupanje v svoj notranji glas
  • želijo razumeti Univerzalne zakonitosti 
  • se naučiti zakonitosti manifestacije
  • si željo srečnega in kreativnega življenja
  • si želijo postati kreator svojega življenja
  • si želijo finančne stabilnosti in obilja na vseh ravneh
  • vsem, ki živeti po svoji viziji in poslanstvu
  • izkoristiti zemeljsko potovanje na najboljši možen način, z višjim zavedanjem, prizemljeno ter v ravnovesju in harmoniji  

  1. Modul – osnove zemeljskega življenja in ozaveščanje realnosti

  • kdo smo kot Duša in višja zavest
  • kaj predstavlja Zemeljsko potovanje in kaj vsebuje zemeljski načrt
  • zakaj si Duša izbere fizično preobleko in kaj nam ta omogoča
  • kaj so dušni dogovori in kaj nam omogočajo
  • vloga primarne družine in pomen v odrasli dobi
  • vplivi čustvenih in mentalnih stanj našega odraščanja v odrasli dobi
  • temelji osebnosti in temeljne zakonitosti iz obdobja odraščanja
  • nezavedne energetske blokade in vplivi na moj vsakdan

  2. Modul – vplivi otroštva in odraščanja

  • globoki vpogledi v moje otroštvo in prepoznava notranjih neravnovesij
  • ozaveščanje šibkosti in negativnih aspektov naše osebnosti
  • prepoznava vzorcev, navad in prepričanj na nezavedni ravni
  • prepoznava kolektivne zavesti in njihov vpliv
  • vzporednice med otroštvom in odraslo dobo
  • pregled vplivov na posamezna področja v življenju (partnerstvo, služba…)
  • stanje samozavesti in lastne vrednosti
  • ozaveščanje iluzij našega življenja

  3. Modul – zdravljenje negativih aspektov osebnosti

  • temelji in ravnovesje ženske in moške polovice osebnosti
  • prepoznava duhovne vloge očeta in mame
  • spoznati kakšni so moji odnosi in partnerstvo ter zakaj so takšni
  • temelji pravega partnerstva
  • kako zgraditi močno samozavest in lastno vrednost
  • ozaveščanje lastne vrednosti in predaje moči
  • kako se otresti vloge žrtve in pridobiti nazaj svojo notranjo moč
  • spuščanje bolečih čustev, jeze in zamer
  • zdravljenje vplivov otroštva in tehnika obračanje vzorcev in navad
  • temelji notranjega miru in moči

  4. Modul – pomen reinkarnacije in vpogled v prejšnje življenje

  • namen reinkarnacije
  • vloga duše skozi različna življenja
  • pomen učenja skozi različna obdobja in življenja
  • rdeča nit potovanja naše duše
  • vpogled v prejšnje življenje
  • prepoznava energij preteklosti
  • vplivi preteklih odločitev na sedanjost
  • karmične povezave in obvladovanje vplivov preteklosti

  5. in 6. Modul – razširjeni vpogled v prejšnja življenja
  in zdravljenje vplivov

  • vpogled v prejšnje življenje z določenim namenom
  • obračanje preživetih zaobljub
  • zdravljenje odnosov preteklosti
  • ozaveščanje osebnih pomanjkljivosti
  • premik zavesti in zdravljenje in uravnovešanje negativnih odločitev

  7. Modul – Razumevanje Akaških Zapisov 

  –    neverjetna moč Akaških Zapisov
  –    moč zapisov sedanjosti
  –    kako kreirati uspešno prihodnost
  –    vpogled v potencial prihodnosti
  –    povezava z Višjim Jazom

   

   8. Modul – Univerzalne zakonitosti in vplivi na vsakdanje življenje

   • osnovni zakoni življenja
   • vloga Akaških Zapisov v sodelovanju z Univerzalnimi Zakoni
   • zakoni ustvarjanja
   • zakoni visokega zavedanja
   • zakoni višje vibracije

    

    9. Modul – Moja prihodnost

    • zdravi temelji našega bivanja
    • ravnovesje pretoka naše fizične in božanske energije
    • temelji finančne energije
    • zavedanje darov in potencialov in zaupanje v njihovo delovanje
    • vizija prihodnosti – sveta predaja in božansko zaupanje
    • sinhronost življenja
    • moje poslanstvo

    10. – 12. Modul  (OPCIJSKO) – Trening višje vibracije in vaje za manifestacijo

    • delovanje v ritmu Univerzuma
    •  moč ravnovesja
    •  tehnike kreiranja in točka energijske privlačnosti
    •  spuščanje kontrole ter zavednega in nezavednega upora
    •  energijski treningi in vaje
    •  vzdrževanje višjega nivoja vibracije
    •  učenje in uspešnost manifestacije

     

    Vabljeni na edinstveno in intenzivno potovanje v svojo notranjost, sedanjost in preteklost.

    Dovolite si za vedno spremeniti svoje življenje in zaživeti s svoji pravi moči. 

     

    Začnite uživati potovanje na Zemlji.

    Program obsega 9 ali 12 srečanj. Termini se določijo po dogovoru, priporočam pa srečanja na 14 dni.
    Posamezno, individualno srečanje traja 2 uri in 30 minut.

    Lokacija: Tempelj Dušnih skrivnosti, Trg komandanta Staneta 12, Ljubljana
    Cena za 9 srečanj znaša 1350 EUR.  Možno plačilo v 9-ih obrokih, pri vsakem srečanju (9x 150 EUR)
    Informacije in prijave: alenka@dusneskrivnosti.si ali preko sms na tel.: 030 367 297
    Dodatno se lahko odločite za razširjen program, ki zajema še dodatna 3 srečanja in vam omogoča energijski trening in vaje za manifestacijo.
    Program z 12 srečanji znaša 1800 EUR (12x 150 EUR)

    Po rezervaciji termina si svoj termin zagotovite s plačilom akontacije v znesku 40EUR.
    Vplačani znesek akontacije se nato upošteva pri dokončnem plačilu na prvem srečanju.  V kolikor dogovorjeni termin odpoveste najkasneje 72 ur pred samim srečanjem, se vam vplačana akontacija vrne. V nasprotnem primeru je predplačilo nepovratno.
    Pogoji plačila akontacije veljajo za vsako srečanje.

     Odzivi tečajnikov progama osebno mentorstvo:

    “Preden sem začela obiskovati program OSEBNO MENTORSTVO, sem mislila, da je moje življenje kot velik nerešljiv labirint, brez izhoda. Hodim,hodim in spet vse isto.

    Vsako najino srečanje mi je odpiralo novo spoznanje, oči ,lepoto……iz radovednosti sem nadaljevala in odkrivala sebe in poti ,ki me vodijo do izhoda. Videla sem, da sem sebi največji izziv v labirintu(kod DNK) in se smejala mojim dolgočasnim ponavljajočim korakom. Na osebnem potovanju sem odkrila, da ni pozitivnih ali negativnih poti, ampak obstaja samo moja dušna pot, ki ji morem prisluhniti, slediti in biti zvesta.

    Hvala Alenka ker si me popeljala po mojemu labirintu in s tvojo ljubeznijo, toplino, znanjem……sva skupaj odprle vrata.

    Našla sem izhod, hvala, hvala, hvala” M.B. iz Tolmina

     

     

     

    ” Z Alenkino pomočjo sem najprej pogledala v svojo preteklost, v sence in rane iz prejšnjih življenj in osebnosti in tudi iz tokratnega otroštva. To mi je pomagalo razumeti sebe, spoznati blokade, ki so vodile moje delovanje, pogojevale odzivanje v različnih življenjskih situacijah. Razumevanje je začetek preobražanja starih energij in postavljanja zdravih temeljev. Razumeti svojo preteklost pomeni tudi prevzeti odgovornost zanjo, za svoja dejanja in odločitve in si odpustiti storjene napake. To je kar zalogaj, ampak z Alenkino pomočjo sem zmogla.

    In tako sem sedaj že v drugem delu procesa, ko gradim, ko se učim skupaj z univerzumom so-kreirati svojo najboljšo varianto. Proces si skušam narediti zabaven, pomaga mi moj fantazijski svet (svet predstav in želja), ki je temelj manifestacije prihodnosti, poleg tega mi dvigne tudi čustva in vibracijo. Usvojila sem dnevno prakso, s katero se vsak dan “krepim”.. Vsak dan skušam najti nekaj stvari, dogodkov, za katere sem hvaležna, meditiram, trudim se narediti kaj, kar pripomore k mojemu dobremu počutju. Treniram vzpostavljanje stika s sabo (s svojim virom, svojo vitalno energijo) in vzdrževanje močnega fokusa.
    Verjamem, da z dvigom vibracije pripomorem k dobremu izidu. Zaupam, da me stik s sabo, s svojim višjim jazom preko intuicije (kar čutim, da je zame prav) pelje v pravo smer.
    Med procesom preobrazbe se vedno bolj kristalizira, kaj mi je pomembno, kaj si res želim… Kako obdržati svojo dušo pri življenju, kako se negovati, kako ravnati drugače kot v preteklosti, kako življenje jemati lahkotneje in ne jemati toliko odgovornosti nase.. Kako zaupati vase, v univerzum, kako videti vizijo (kako videti lepše, boljše možnosti in ne le reči, kar je, je)…
    Verjetno me je k Alenki pripeljala želja, da bi se počutila bolje, da bi uživala v življenju na zemlji.. In odločila sem se, da v to namero usmerim svojo energijo.”

     M.G. iz Ljubljane