Alenka Šironjič

O meni

Odkar sem se pred več kot desetimi leti prvič udeležila vodene meditacije, sem vedela, da bo področje duhovne rasti postalo moj novi način življenja. To je bil tisti klik, ki me je zbudil in mi začel odpirati vrata v drugačen svet, v svet ki je dejansko imel smisel.

Z intenzivnim branjem duhovnih knjig, udeležbo na raznih meditacijah, tečajih in delavnicah, sem zopet začela odkrivati duhovni aspekt življenja ter prebujati svojo pravo naravo.
Želela sem spoznati širšo sliko ter začela iskati odgovore. Čemu je življenje namenjeno? Zakaj se življenje odvija kot se? Zakaj včasih trpimo? Kdo določa potek našega življenja in kaj se skriva za slikami realnosti?
Preko informacij, ki sem jih dobivala, se mi je začelo potrjevati vso znanje in razumevanje, katerega sem pravzaprav poznala že kot otrok.
Kajti ko sem se ozrla nazaj v otroštvo, sem namreč ugotovila, da sem imela od nekdaj močno intuicijo, zakonitosti vesolja pa so mi bile vedno jasne in naravne. A z odraščanjem sem menila, da ta način življenja ni ravno najbolj zabaven in uporaben, zato sem vse zavedanje zanemarila, svoj notranji glas večkrat preslišala ter se želela zliti z okolico.
Pot me je nato med drugim vodila do Teje Melinc, meni izjemne duhovne učiteljice, kjer sem poglobila svoje znanje s področja angelov, angelskega vodstva, prebudila in utrdila svoje intuitivne darove ter si širila duhovno zavest in rast preko področja arhetipov, kabale in lemurijske civilizacije. Teja je v moje življenje prinesla neprecenljivo izkušnjo in vodstvo pri potovanju in raziskovanju moje duše, ter me usmerila na pot mojega življenjskega poslanstva.

Skoraj dve leti sem nato sodelovala s Tejo in vodila dogodke pod okriljem Šole Intuicija, nato pa so se najine poti razšle.

In kaj je moje poslanstvo?
Kdo sem kot Duša?

Moje poslanstvo je delo z Vami.

Pravijo, da težko nekaj učiš, če tega sam ne doživiš. In močno se strinjam s tem. Eno je teorija, drugo praksa. Moja življenjska pot mi je prinesla ogromno lekcij in izzivov. In s tem ogromno znanja in razumevanja s področja lastne osebnosti, partnerskih in prijateljskih odnosov, samozavesti, odpuščanja sebi in drugim, preseganja strahov ter globokega razumevanja lekcij in blokad preteklih življenj. Predvsem pa me je naučila zaupati v duhovni svet ter verjeti v zakonitosti in delovanje Univerzuma.

Ko se enkrat spoznamo s svojim nivojem osebnosti, ko zaupamo sebi ter poskusimo pogledati izza iluzij življenja, nam življenje podari mnoge blagoslove. Takrat se dejansko pravo potovanje na Zemlji šele začne.

In kaj je moja Duša? Odgovor je zelo enostaven. Sem medij. To je moja Duša. Povezujem svet onostranstva, duhovnega sveta z zemeljskim svetom.  Želim pokazati ljudem, da obstaja več, kot pa to kar vidimo in slišimo.  Da je Dušno potovanje neskončno in da prava Ljubezen nikoli ne mine. Predajanje informacij iz onostranstva mi pomeni veliko čast. Globoko spoštujem to delo in neskončno sem hvaležna Univerzumu za ta dar.

Življenje je en velik teater, kjer vsi igramo svojo vlogo ter vedno sodelujemo s točno tistimi igralci, ki morajo v naši igri in v danem obdobju nastopiti. Celoten smisel naše igre je, da se osebnostno in duhovno razvijamo, rastemo ter rešujemo naloge, katere smo si zadali kot Duša, predno smo se inkarnirali na naš čudoviti planet. .

V času našega zemeljskega potovanja nenehno potujemo proti zadanemu cilju, trik je le v tem, da smo pozabili na prvotni scenarij in se tako ne spomnimo vedno kam točno smo namenjeni ;).  Zavedati se moramo, da smo vso znanje, ki ga potrebujemo za zemeljsko potovanje prinesli s seboj in da je skrito v našem srcu. Naša intuicija, naša Duša, naš notranji glas nas bo vedno peljal po pravi poti, po poti harmonije in radosti, po poti ki nam je resnično namenjena. Ker pa imamo v življenju svobodno voljo je tako samo od nas odvisno ali bomo sledili sebi ali pa svojemu strahu in zunanjim vplivom. Od tega je tako odvisno ali bo naša igra Življenja označena kot komedija, lahkotna igra ali pa drama; mi smo režiser,  mi ustvarjamo in kreiramo, pa čeprav na prvi pogled morda ne zgleda tako.

Moja velika želja je, da vam pomagam poiskati pot nazaj do sebe, svoje resnične esence, da znate prisluhniti svoji Duši ter začutite to neverjetno notranjo moč, ki se skriva znotraj vas. Želim, da se otresete vseh težkih bremen preteklosti, strahov, dvomov in bolečin, zaradi katerih se ne morete radostno premikati naprej in ki vas ovirajo na poti do vašega uspeha. Zavedati se moramo, da smo na zemeljskem potovanju vsi eno s Stvarstvom predvsem pa skupaj z enim velikim namenom, prebuditi se in spoznati Ljubezen v vsej svoji veličini.

Alenka Šironjič

Moja izobraževanja

Vse od tistega dne, pred petimi leti, ko sem opravila prvi tečaj v Šoli Intuicija, se moje izobraževanje praktično ni nikoli več ustavilo. Vedno bolj sem želela spoznati sebe, svojo pot, duhovni svet in svoj dušni namen. Vsak tečaj, vsaka delavnica mi je še dodatno odprla obzorja in zavedanje zakaj in s kakšnim namenom se zopet vrnemo v ta svet. Ko enkrat stopimo na pot osebnostne in duhovne rasti, nas le ta kot vrtinec posrka vase. Ne govorim o obsedenosti ali odvisnosti, pač pa naravni rasti naše Duše. Z odkrivanjem povezanosti tega in duhovnega sveta, lahko pridobimo mnoge odgovore za svoje sedanje, kot tudi pretekla življenja.


Znanje sem tako še naprej iskala in utrjevala pri različnih domačih in tujih mentorjih, avtorjih s področja osebnostne in duhovne rasti.
Moje izobraževanje se je začelo s področjem angelov, angelskega vodstva in intuicije; nadaljevalo pa s večstopenjskim izobraževanjem s področja arhetipov, tarota, kabale, lemurijske civilizacije in lemurjskega zdravljenja v Šoli Intuicija. 

 

 Močno me je klical tudi tečaj medijstva, katerega sem nato opravila najprej pri Cristy Žmahar, dodatno pa še pri svetovno znani, angelski terapevtki dr. Doreen Virtue.
Korak naprej so mi predstavljala pretekla življenja, kjer sem našla globoko povezavo z sedanjostjo vsakega izmed nas. Znanje s tega področja sem pridobila pri svetovno znanem dr. Brianu Weissu, ki se s področjem preteklih življenj ukvarja že dve desetletji. Znanje se je nato nadgradilo še pri angleški regreso-terapevtki Lorraine Flaherty.
Sledilo je še izobraževanje s področja Akaških Zapisov pri Sandra Anne Taylor, udeležila pa sem se tudi šamanskih treningov pri Foster Perry-u.

Duše se nenehno učimo. Večkrat moramo le obuditi mnoga znanja, modrosti in darove, ki jih že nosimo s seboj iz preteklih življenj. Poleg tega, pa želimo to znanje še izpopolniti in nadgraditi. Tako sem prepričana, da moja izobraževanja še zdaleč niso končana in veselim se nadaljnjih znanj, ki mi jih prinaša to življenje ?