Transformacijski paket svetovanj, mentorstva in tehnik preobrazbe

Kot mnogi močno čutite, se nahajamo v intenzivnem obdobju sprememb, ki od nas poleg novega in širšega zavedanja zahtevajo tudi konkretne spremembe.

V našem življenju se tako lahko vse bolj pogosto ustvarjajo situacije, ki nam kažejo vse tisto, kar je v našem življenju nezdravo in neusklajeno. Vse se razkriva in hkrati sestavlja, dobiva novo podobo.

Vse bolj opažam, da nam s strani Univerzuma resnično ni več dovoljeno ponavljati starih napak. Naš notranji jaz, naša Duša, se nam preko različnih situacij trudi pokazati, kaj je tisto, kar je potrebno storiti, da si ponovno povrnemo svojo že zdavnaj izgubljeno moč, samozavest in zaupanje vase. Predvsem pa, da ponovno zaupamo v Univerzum.

Trenutno obdobje je obdobje zaključkov in novih začetkov. Obdobje, kjer moramo sprejeti določene odločitve in se premakniti naprej. Prihaja čas, ko se moramo uskladiti s svojo notranjo resnico in vibracijo, ki je prava za nas. V nasprotnem primeru lahko doživljamo velike notranje konflikte.

Energije letošnjega leta nas podpirajo pri lastnemu zdravljenju, odkrivanju identitete in odkrivanju tega, kar v resnici smo. Dovoljeno nam je, da stopimo iz množice. Dovoljeno nam je, da smo drugačni od drugih, da ponovno pokažemo svoje kvalitete, poiščemo svoj glas, svojo resnico, svoje mesto pod soncem na svoj način.

Čas je, da zopet poiščemo sebe in končno… Zaživimo!

Po preteklosti, predvsem pa po preteklih življenjih smo nekje izgubili sebe, svojo vrednost, svojo samozavest… Prepustili smo se zunanjim okoliščinam ali pa odnosom, ki so nam odvzele moč in občutek svobode. Mnogokrat nam je bilo odvzeto zavest, kaj nam na Zemlji pripada…

Nekateri se še vedno lahko nehote zapletamo v vzorce, navade in prepričanja takih dogodkov, ki jih preko energetskih zapisov nosimo s seboj iz sedanjega, predvsem pa preteklih življenj… In ne vemo, kako ven iz tega…

Paket svetovanj in mentorstva, ki sem ga za vas pripravila, vam na začetku osvetli, razloži vaš izziv dušnega potovanja tako iz zemeljskega, kot tudi duhovnega nivoja.

Nato pa se lotimo:
– tehnik preobrazbe in prepisovanja energetskih zapisov,
– zdravljenja in višanju čustvene vibracije,
– postavljanja novih temeljev tega življenja,
– aktivacije in krepitvi notranjega stebra,
– ter manifestiranja ciljev, ki si jih želite doseči v svojem življenju.

 

 • Če še vedno delujete v svojem življenju tako, da ustrežete drugim?
 • Če vam še vedno mnenje drugih veliko pomeni?
 • Če še vedno čutite, da ima določena oseba ali situacija nad vami neko nevidno, manipulativno moč?
 • Imate še vedno občutek nemoči, nesamozavesti, ne najdeta smisla življenja?
 • Že čutite, da vas sedanji način življenja, delovanja, razmišljanja ne podpira več, pa ne veste kako naprej?

Potem vas vabim, da s skupaj postavimo nove temelje vašega življenja.

 

Dušni namen vsakega zemeljskega potovanja je, da spoznamo resnico in presežemo neuporabne in nezdrave situacije, pozdravimo poškodovano izvorno energijo, poiščemo svoj notranji mir in zemeljski ter dušni namen, predvsem pa da uživamo življenje na Zemlji.

In če nam do sedaj to ni najbolje uspelo, zakaj ne bi tokrat naredili nekaj drugače, se premaknili iz nezdravih energetskih nivojev ter zaključili z karmičnimi situacijami in odnosi.

Prišel je čas, da se rodi vse tisto, kar že dolgo spi v nas…. Upanje, želja, vizija, svoboda, uspeh, radost, sreča, obilje, ljubezen, harmonija in ravnovesje ter notranja moč in mir v srcu.

Samo od nas je odvisno, ali bomo nadaljevali s starim načinom življenja, čeprav nas ne podpira več.. ali pa bomo začeli slediti temu, kar želimo biti in postati..

Paket namenjen vsem, ki:

 • čutite ujetost v življenju v odnosu s samim seboj ali v odnosu z drugimi
 • se večkrat znajdete v notranjem konfliktu (čutite eno, um vam narekuje drugo)
 • čutite nemoč, nesamozavest, se počutite izgubljeno in prazno
 • se zavedate da vas način, katerega živite ne podpira več
 • se zavedate, da je potrebno postaviti nove temelje v življenju, pa ne veste kako
 • se želite naučiti, kako pozdraviti stare »rane«, spomine, bolečino, zamere in jezo…
 • se želite naučiti, kako spremeniti stare vzorce, navade, prepričanja…
 • se želite naučiti, kako vsakodnevno skrbeti za visoko vibracijo
 • se želite naučiti, kako sodelovati z Univerzalnimi Zakon
 • se želite naučiti, kako postaviti namen in manifestirati svojo prihodnost

 

 

Kaj vsebuje paket?

 

Paket A : vsebuje 3 srečanja + 1 srečanje gratis.

 

 1. srečanje (2 uri) – pregled dogodkov preteklosti in razumevanje zapisov sedanjosti preko vpogleda v Akaške oz. Dušne Zapise in temeljev osebnosti.
  2. srečanje (2 uri) – dejanske povezave in vplivi na sedanje življenje. mentalni dušni zapisi, čustveni dušni zapisi, karmični odnosi in dogovori, karmična ponavljanja in karmične zaobljube…
  3. srečanje (2 uri) – tehnike premika po čustveni lestvici, dviga vibracije ter vaje prepisovanja mentalnih in čustvenih zapisov
  4. brezplačno srečanje (1 uro) – srečanje za pregled sprememb in obravnavo tekočih dogodkov in situacij.

Cena malega A paketa znaša 399 EUR.

 

Paket B: vsebuje 5 srečanj + 1 brezplačno srečanje.
 1. srečanje (2 uri) – pregled dogodkov in razumevanje zapisov sedanjosti preko vpogleda v Akaške oz. Dušne Zapise in temeljev osebnosti.
 2. srečanje (2 uri) – dejanske povezave in vplivi na sedanje življenje. mentalni dušni zapisi, čustveni dušni zapisi, karmični odnosi in dogovori, karmična ponavljanja in karmične zaobljube…
 3. do 5. srečanje (2 uri) – tehnike premika po čustveni lestvici, dviga vibracije ter vaje prepisovanja mentalnih in čustvenih zapisov
  6. brezplačno srečanje (1 uro) – srečanje za pregled sprememb in obravnavo tekočih dogodkov in situacij

Cena velikega B paketa znaša 599 EUR, plačilo možno tudi v 2 obrokih.
1.obrok (300 EUR) se plača na prvem srečanju, 2. obrok (299 EUR) na tretjem srečanju.
 

 

Po rezervacijah terminov si svoj termin zagotovite s plačilom akontacije:
– za paket A v znesku 60EUR
– za paket B v znesku 100 EUR

Znesek predplačila/akontacije se nato obračuna pri dokončnem plačilu.
Predplačilo se vam v primeru odpovedi paketa vrne, v kolikor termine odpoveste najkasneje 72 ur pred samim srečanjem. V nasprotnem primeru je predplačilo nepovratno.

Termini se določijo po dogovoru.
Informacije in rezervacije mest na: alenka@dusneskrivnosti.si