Kako si razlagamo pojem prejšnja življenja?

Pojem prejšnja življenja si lahko predstavljamo kot skupek vseh spoznanj, izkušenj, veščin, znanj, osvojene modrosti, talentov, darov, potencialov; pa tudi čustvenih in mentalnih zapisov. Najdemo tudi  spomine raznih odvisnosti, zdravstvenih izzivov, fobij, izkušnje medsebojnih odnosov; doživetje preko različnih kultur, veroizpovedi; vsa krajevna, državna, svetovna in naravna dogajanja ….in še in še… 
Prejšnja življenja so energijski zapisi, ki vsebujejo neskončne informacije in se nahajajo našem duhu, umu, podzavesti in notranjosti.
Prejšnja življenja predstavljajo dediščino naše duše in zakladnico neskončne modrosti.

Kaj je reinkarnacija?

Reinkarnacija je vera v ponovno rojstvo duše. Ko umremo, se naše telo razgradi, duša pa se čez čas ponovno rodi v novo telo, dokler se ne reši iz neprekinjenega kroga ponovnega rojevanja. Še prej pa nekaj časa preživi v duhovnem svetu. Duša se tako dolgo ponovno rojeva v svetu dobrega in zla, dokler ne zraste na tak nivo osebnostnega razvoja, da se ji ni več potrebno utelešati.

Zakaj bi si želel videti v prejšnja življenja?

Ko enkrat vidimo, kaj smo doživeli ali storili pred to inkarnacijo, nam pridobljeno znanje in izkušnje služi pri sprejemanju boljših odločitev v tem življenju. V tem življenju tako ne dovolimo več, da negativni spomini preteklosti na negativen način posegajo v naše sedanje življenje.

Kaj vse nakazuje, da smo že živeli v preteklosti?

  • Vsi poznamo tisti občutek, ko se prvič srečamo z neko osebo in takoj začutimo privlačnost in toplino. Skozi pogovor in bližino začutimo domačnost in zdi se nam, kot da se poznamo že od nekdaj…
  • Morda imamo z neko osebo tudi naporen odnos, a vseeno ostaja ta oseba del našega življenja in kot magnet vas “vleče” skupaj. Logično si tega občutka nikakor ne znamo razložiti, fizični odmik pa nam navadno ne ponudi razrešitve in močne povezanosti.
  • Če se vam ponavljajo situacije, kjer se počutite nemočne in prestrašene; doživljate nevidne blokade, da se ne smete ali ne zmorete postaviti zase; močne občutke, da morate nekoga zaščititi ali pa goreča želja poiskati si prostor pod soncem… je to del preteklih izkušenj.
  • Morda imate občutke krivde in sramote, ko pomislite na denar ali pa nam ta čudežno “odteka”?
  • Lahko čutite neverjetno domačnost ob obisku nekega kraja ali države ali pa vam je neka kultura, jezik še posebej blizu…
  • Morda se vas določene situacije še posebej dotaknejo (revščina, krivica, blišč) in nehote se vživite v dogajanje ter ga nezavedno tudi podoživljate.
  • Lahko enostavno, brez posebnega šolanja, izredno lepo rišete, plešete ali pojete in vsi nam zagotavljajo, da imate neverjeten talent, za katerega ne najdete pravega izvora.
  • Ste po srcu zdravilec, želite služiti ljudem, imate prirojen dar jasnovidnosti, medijstva, so vam kristali zelo blizu?
  • Morda pa se bojite višine, utesnjenosti, vode… pa si tudi tega ne znate pojasniti? 
Vse to in še več nakazuje na to, da nosite spomine, občutja ali darove iz daljne preteklosti, iz življenj, ki so se zaključila daleč nazaj v času.

Kako se pretekla življenja odražajo v sedanjem življenju?

Znanje naše Duše je resnično izjemno, unikatno in predvsem, nesmrtno.

Globoko v sebi nosimo vse darove, talente, vso modrost in izkušnje svojega neskončnega potovanja in bivanja tako iz zemeljskih obdobij, kot tudi iz dimenzij med utelešenji. Večino darov in talentov, modrosti čutimo globoko v sebi ali pa jih tekom življenja odkrijemo.
Poleg ljubečih spominov in ljubečih odnosov, ki jih za vedno hranimo v našem velikem nezavednem prostoru, pa včasih naši spomini vsebujejo tudi boleče in težke spomine, travme, strahove in fizične bolečine preteklih življenj. Vse to se skozi življenje kaže ali v podpornih ali pa težkih medsebojnih odnosih.

Tako prijetne kot neprijetne izkušnje, ki smo si jih nabrali tekom prejšnjih, pa tudi sedanjega življenja, tako ali drugače vplivajo na naše sedanje zemeljsko življenje, a se največkrat se povezav niti ne zavedamo.

Nezavedni spomini preteklosti, močna čustva in prepričanja imajo močan energijski naboj, ki preko prostora in časa še vedno zelo močno vplivajo na našo sedanjost oziroma našo srečno prihodnost. Ustvarjajo nezaveden čustvene in umske blokade ter močne strahove. V praksi se kaže kot situacija, za katero nikakor ne najdemo vzroka. Lahko občutimo nevidne blokade npr. pred nastopanjem, izstopanjem, samozavestjo, zaupanjem vase, predvsem pa imajo močan vpliv na nas stari strahovi povezani z določenimi situacijami (zavrnitvijo, ne sprejemanjem, uničenjem, odvzetjem nečesa…)

Energija, ki je poškodovana ali ni pozdravljena ne izgine. Ne glede na to, da zapustimo neko življenje, energijski naboj še vedno obstaja.

Temelji sedanjega življenja tako vedno predstavljajo del oziroma konec preteklega. Z namenom se nam v tem življenju odvijajo razne situacije in odnosi, cilj pa je, da tokrat svojo lekcijo, situacijo pravilno razumemo, presežemo in zaključimo ter napredujemo v duhovnem razumevanju.

Zdravilni učinek spomina

Potovanje preko prostora in časa nam odpre oči in ponudi povezavo in odgovor na marsikatero vprašanje tega življenja. Kajti, šele ko prepoznamo izvor naših težav v preteklosti, ko se vrnemo v čas, kjer se je vse začelo, se zdravljenje in razumevanje naših lekcij pravzaprav šele začne. Poleg tega prepoznamo svojo izvorno energijo, svojo resnično bit, katere rdeča nit ostaja enaka skozi vsa naša fizična življenja. S tega vidika v celoti prepoznamo sebe ter se lahko končno, brez obžalovanja sprejmemo takšne, kot v resnici smo.
Zavedanje in razumevanje sta najmočnejši sili zdravljenja in ključ celotnega zemeljskega potovanja.
Z vpogledi v prejšnja življenja nam je dano razumeti, da smo resnično mi tisti, ki si smo odgovorni za to ali bo naše življenje srečno in izpolnjujoče ali pa ne.


”Smo duhovna bitja, z človeško izkušnjo in ne človek z duhovno izkušnjo”

Živimo v dobi, kjer nam je dano, da uravnovesimo vsa dejanja in zaključimo lekcije, ki jih obdelujemo že skozi več življenj. Dano nam je, da ponovno najdemo sebe, svojo resnico, svojo svetlobo. Da prebudimo svoje talente in darove in najdemo svoj mir in radost. 
Sedaj je čas, da končno ozdravite negativne vplive preteklosti in najdete svojo že dolgo nazaj izgubljeno moč!

Dovolite si torej pogumno stopiti nekaj korakov nazaj v preteklost in ugotoviti, kaj se skriva v vaših preteklih življenjih, dejanjih in odločitvah. Dovolite si videti sebe v vseh svojih preoblekah in obdobjih! ?

Vabim vas na globoko potovanje v svojo notranjost in daljno preteklost. Če tudi vas zanima, kdo ste bili v preteklem življenju in kakšne informacije morate iz daljnih obdobij prepoznati je svetovanje “Vpogled v prejšnja življenja po metodi dr. Briana Weissa” kot nalašč za vas.

Več o vpogledu v prejšnje življenje s prepoznavo in povezavo karmičnih dolgov pa si preberite tukaj.