Prejšnja življenja po metodi dr. Briana Weissa

Individualno “Potovanje v prejšnja življenja” s karmičnim svetovanjem je izjemna priložnost globokega potovanja v svojo notranjost, z namenom odkriti najglobje resnice, ki se skrivajo globoko v vašem nezavednem. Namenjeno je vsem posameznikom, ki si želijo individualnega pristopa in so željni konkretnih izkušenj. Potovanje v prejšnje življenje poteka po metodi dr. Briana Weissa, znamenitega ameriškega psihoterapevta, ki se že več kot tri desetletja ukvarja s tematiko prejšnjih življenj.

Individualno srečanje, ki temelji na globoki sprostitveni tehniki in vodenemu postopku, omogoča celosten vpogled v vašo preteklost, tako otroštvo, kot tudi obdobja, ki segajo daleč preko meja tega časa in prostora.

Zakaj vpogled v prejšnje življenje?

Z vsako inkarnacijo si poleg načrta, ki si ga sami skrbno izdelamo za zemeljsko potovanje, prinesemo s seboj tudi določene izkušnje, znanja, darove, pa tudi travme, strahove in fizične bolečine prejšnjih utelešenj. Vse te izkušnje in spoznanja, razna telesna znamenja, kronične bolečine, nepojasnjen strah in blokade ter izzivi sedanjosti, pa tudi naporni ali ljubeči odnosi, nas opominjajo na pretekle dogodke, ki izhajajo iz mnogih življenj, ki smo jih živeli pred sedanjim zemeljskim življenjem. Največkrat se vzrokov in povezav iz prejšnjih življenj ne zavedamo, zato najprej iščemo razloge in odgovore za naše težave v tem času in prostoru. Pravzaprav pa se novo življenje začne vedno tam, kjer se konča prejšnje. In da dobro razumemo sedanjost, moramo dobro razumeti preteklost.

Verjetno se tudi vi sprašujete, kdo ste in zakaj živite življenje tako kot ga živite. Verjetno se tudi vi večkrat znajdete v krogu ponavljajočih vzorcev, nezadovoljnih odnosov, notranje nemoči, družinskih dram, finančnih zapletov, zdravstvenih težav in izzivov na poslovnem področju.

Korenine teh težav so lahko nastale že mnogo življenj nazaj, a ker se jih navadno ne zavedamo in predvsem ne razumemo njihovih vzrokov, se nam določene situacije znova in znova ponavljajo v tem življenju, z namenom, da jih prepoznamo, rešimo in ozdravimo. Spomini pozitivne preteklosti se velikokrat kažejo v močnih občutkih samozavesti in zdrave samopodobe. Kadar pa govorimo o negativnih izkušnjah preteklosti, ki so ostale nedorečene ali pa nedokončane, pa le-te močno spodkopavajo zaupanje vase in imajo neverjeten vpliv na mnogih področjih sedanjega življenja.

Kako poteka srečanje?

Na samem srečanju vam razložim tehniko sproščanja in globokega vpogleda v vašo notranjost ter vam predstavim kaj lahko na samem »potovanju« pričakujete. Začnemo s sprostitvenimi tehnikami, ki vas pripeljejo v globoko umirjenost ter vam hkrati omogočajo, da ohranite zavest aktivno in imate dogajanje vedno pod nadzorom. Nato se podamo na daljše potovanje nazaj v vašo preteklost, ki zajema uvide vašega otroštva in zatem tudi uvide v enega ali več prejšnjih življenj. Uvide in občutja na samem potovanju doživljamo skozi fokusirano stanje koncentracije in spomina, katero neznatno poveča sposobnosti našega spomina. Vsi zapisi tega življenja in tudi vseh prejšnjih utelešenj, so zapisani v našem nezavednem delu uma, do katerega lahko dostopamo le v stanju globoke sproščenosti.

Kaj lahko na takem srečanju pričakujem?

Priporočljivo je, da na samo srečanje pridete spočiti in umirjeni. Lahko si podate namen poiskati odgovore za določeno težavo ali fizično omejitev v tem življenju ali pa se samo prepustite dogajanju. Samo potovanje vas bo tako popeljalo v tisto življenje, ki ima za vas pripravljene odgovore, ki so za vas v danem trenutku najbolj pomembni. Preko uvidov, občutkov ali vedenja boste našli vzroke in pojasnila za mnoge izzive in težave tega življenja. Tako boste bolje razumeli sebe, svoja dejanja, občutke, prepričanja, odzive, svoje odnose in odločitve.

Samo potovanje, vpogled v prejšnje življenje, ne predstavlja nevarnosti, saj ste ves čas vodeni, kadarkoli pa se lahko vrnete nazaj v budno stanje zavesti.

In kako vedeti v katero prejšnje življenje se podati?

Vaša podzavest vam bo predstavila tisto življenje, v katerem se skriva največ učnih lekcij ter od katerega boste imeli največ koristi v smislu zdravljenja in razumevanja. Spomini, ki so v vaši podzavesti označeni kot pomembni, bodo priplavali na površje. Zavedanje in razumevanje sta namreč najmočnejši sili zdravljenja in ključ celotnega potovanja. Ko enkrat razumemo svojo pravo naravo in namen, se nam življenje spremeni za vedno in takrat lahko zaživimo s popolnoma drugačnim zavedanjem.

Po končanem potovanju skozi vašo preteklost se o vaših uvidih pogovorimo in nato skupaj pregledamo, kje se vaše sedanje življenje povezuje s preteklim ter kateri so tisti vplivi, ki vas omejujejo in vam ne pustijo, da se premaknete naprej. Preko pogovora ugotovimo tudi, katere karmične lekcije so tiste, ki krojijo vaše sedanje življenje in na kakšen način jih lahko presežete, ozdravite in uravnovesite.

Kaj je karma?

Karma nas uči, da v življenju sejemo seme ali pa kamenje; in želi bomo učinek tistega, kar smo sejali. Predstavlja zakon vesoljnega ravnovesja, v katerem se skriva naravni ciklus vzroka in posledice. Energije in dejanja se uravnovesijo skozi prostor in čas, saj v večdimenzionalnem vesolju čas ne obstaja.

Predno se utelesimo, si na Zemlji med drugimi izberemo tudi tiste izkušnje, ki uravnavajo posledice preteklih dejanj. Ciklus vzroka in posledice se tako lahko razteza čez več življenj. Posledic svojih dejanj tako morda ne bomo popravili v istem življenju, morda tudi v enem samem ne. Vse je odvisno od namena, moči in resnosti naših dejanj oz. namer. Karma ni nujno slaba, saj daje duši priložnost da napreduje. In ko se duša enkrat nauči, da imajo njena dejanja posledice, ne bo več čutila potrebe, da bi si v prihodnosti še nakopala težko karmo. Karmični nauki so zapisani v naši duši ter so vedno del zemeljskega načrta.

Komu je torej “Potovanje v prejšnja življenja” namenjeno?

 • vsem, ki si želite razumeti namen potovanja duše na Zemlji
 • vsem, ki si želite spoznati kdo ste in kam potujete
 • vsem, ki si želite prepoznati vlogo določenih oseb iz prejšnjega, v povezavi s sedanjim življenjem
 • vsem, ki si želite vedeti kaj so dušne pogodbe vsem, ki si želite prepoznati in razumeti svoje omejujoče vzorce in prepričanja
 • vsem, ki ne razumete, kam je šla vaša samozavest in notranja moč vsem, ki ne zaupate ljudem okoli sebe
 • vsem, ki ste si postavili oklep okoli vašega srca z namenom varnosti in zaščite pred bolečino

 • vsem, ki si želite prepoznati in razumeti blokade svojih darov in talentov
 • vsem, ki želite preseči vse oblike nepojasnjenih strahov
 • vsem, ki si želite spoznati kako prejšnja življenja resnično vplivajo na sedanje življenje
 • vsem, ki si želite odkriti od kod prihaja kronična fizična bolečina, travme in fobije
 • vsem, ki si želite razumeti karmične lekcije in jih znati tudi preseči oziroma uravnovesiti
 • vsem, ki ste pripravljeni na konkretne korake in spremembe v svojem življenju

Če si tudi vi želite izkusiti nepozabno doživetje ter priti do odgovorov, ki vam lahko podajo širšo sliko in razumevanje za svoje sedanje življenje ter hkrati ugotoviti, kdo pravzaprav ste, potem je to duhovno potovanje namenjeno prav vam. Vabljeni, ne bo vam žal!

Potovanje v prejšnje življenja poteka kot individualno srečanje ter traja dve uri, termin pa se določi po dogovoru.
Informacije in rezervacije mest na: alenka@dusneskrivnosti.si
Prispevek znaša 135 EUR. 
Po rezervaciji termina si svoj termin zagotovite s plačilom akontacije v znesku 30EUR.

Vplačani znesek akontacije se nato upošteva pri dokončnem plačilu na samem srečanju.  V kolikor dogovorjeni termin odpoveste najkasneje 72 ur pred samim srečanjem, se vam vplačana akontacija vrne. V nasprotnem primeru je predplačilo nepovratno.

Odzivi udeležencev svetovanja “Potovanje v prejšnje življenje”

“Potovanje v preteklo življenje, v katerega me je vodila Alenka, je bilo presunljivo. Najprej sem se noro upirala prehodu, nato pa sem le skočila čez ponujeni portal. In tam sem se znašla. V življenju, ki mi je pokazal na katerem delu imam še luknjo pri razumevanju svojega zdajšnjega življenja. Alenka me je vodila skozi težke trenutke. Čutila sem podporo svetlobnih bitij in v tistem trenutku mi je postalo marsikaj jasno. Vse se je tako lepo sestavilo. Čeprav je bilo v tistem trenutku soočenja težko, sem to potrebovala.

In kaj se je od takrat spremenilo? Popravil se je odnos z menoj in partnerjem. Prav tako mi je jasno zakaj sem do sina vedno čutila neko nezavedno jezo. Sedaj na vse skupaj gledam popolnoma drugače. Doma vlada neka harmonija, lotila sem se predvsem postopka odpuščanja sebi. Vse je dobilo nek nov smisel in željo po nadaljnjem raziskovanju povezav.

In zakaj me je klicalo in priklicalo k Alenki? S svojo nežnostjo zna Alenka popolnoma pomiriti in sprostiti. Potem pa se v nekem trenutku pri njej prebudi odločenost, da boš dosegel tisto za kar si prišel in ti pomaga pri prehodu. Vodenje je enkratno. Na koncu pa je, ob čaju, delila še svoje uvide in razložila kako vse skupaj vpliva na tokratno življenje. Bilo je čudovito in zagotovo se bom še oglasila.”

L.M.