Loading Map ....

Kdaj?
5. 3. 2019
17:15 - 21:15

Kje?
Tempelj Dušnih Skrivnosti

Kategorije


Dobrodošli na izjemnih delavnicah, kjer se bomo učili dostopati do informacij brezmejne energije naše Duše. Spoznali boste kdo ste in zakaj ste danes v tej inkarnaciji. Udeležite se delavnic, ki vam omogočijo, da se otresete vseh iluzij vašega življenja in stopite nazaj v svojo pravo, izvorno moč. Dovolite si jasnost misli, ki vam v vsakem trenutku prinaša odgovore in usmeritve za prihodnost ter stopite v zavedanje, kaj s svojo energijo dejansko v vsakem trenutku tudi lahko ustvarjate.

Vsaka stvar, ki ima zavest, vsebuje zavest večnosti. Ta zavest se nahaja v našem duhu, umu in notranjosti. Spomini ki jih nosimo s seboj, se preko DNK in celičnega zapisa zapišejo v telo in zavest. Da jih lahko ozavestimo, razumemo, presežemo ter si ustvarimo prihodnost, ki nam je v resnici namenjena, se moramo podati na potovanje v Arhiv naših Akaških Zapisov. Ko enkrat obiščemo Akaško Knjižnico, lahko resnično razumemo sebe, svoje zavedno in nezavedno delovanje ter spremenimo vse, kar ni v naše najvišje dobro. Dana nam je možnost zaživeti svobodno, saj sedaj končno razumemo svojo Dušno potovanje.

Kaj so pravzaprav Akaški Zapisi?
V sanskrtu pomeni beseda Akaša nebo, eter. Ko govorimo o Akaši, govorimo o vibraciji, ki se nahaja v našem energijskem polju in vsebuje neskončne informacije potovanja naše Duše skozi prostor in čas. Akaša predstavlja izvorno, neomejeno, neskončno in vitalno energijo. Energijo, ki se je aktivirala že pred časom, v enem od preteklih življenj, ki je še vedno »živa« in aktivna ter še vedno vpliva na naše sedanje življenje. Energijo, ki nosi s seboj zapise vseh naših zemeljskih življenj in s tem povezanih izkušenj. Energijo, ki ne mine.
Informacije Akaških zapisov tako segajo v daljno preteklost, se ustvarjajo v sedanjosti ter usmerjajo val naše energije v neomejeno prihodnost.

Blokade in neravnovesja v našem življenju in se lahko nanašajo na mnoga področja našega življenja: tako na naše odnose, notranjo moč, zaupanje, svobodo, kreativnost, finance, kot tudi na omejitve naših darov in potencialov. Z energetskega vidika govorimo o zataknjeni energiji, ki jo je potrebno prepoznati in razrešiti.
Akaški Zapisi so tako odlično orodje za globoko raziskovanje sebe ter svojih preteklih življenj. Izjemna vrednost Akaških Zapisov je tudi možnost, da vse informacije preteklosti, ki nam ne služijo več, ponovno zapišemo, umaknemo ovire in se premaknemo naprej. Ko odkrijemo vpliv preteklega življenja, lahko spremenimo tekoče dogajanje ter doživimo drugačno izkušnjo

.
Kako nam Akaški Zapisi služijo?
Poleg vpogleda v arhiv našega preteklega dušnega potovanja, nam Akaški Zapisi omogočajo tudi vpogled v potencialno prihodnost, ki nam predstavi vse oblike potencialov za doseganje svojih ciljev. S tem lahko ugotovimo, kako določene cilje in potenciale, ki nam pripadajo, še okrepiti in pospešiti njihovo uresničitev.
Na podlagi prepoznave energij sedanjosti, si nato lahko zapisujemo prihodnost, ki si jo želimo.
Akaški zapisi se nanašajo tudi na sedanjost. V vsakem trenutku z vsako mislijo in občutkom ustvarjamo zapise sedanjosti, ki nam pišejo in kreirajo prihodnost. In bolj ko se zavedamo, kaj s svojimi dejanji v sedanjosti ustvarjamo, bolj se zavedamo kako bomo od sedaj naprej kreirali prihodnje zapise.
Duhovni svet Angelov, Vodnikov, Mojstrov in naših preminulih predstavlja pomemben del Akaških zapisov, saj so na tem področju naši veliko pomočniki. Le ti nam lahko prinašajo usmeritve in vodstvo iz zapisov – a le, če jih za to prosimo. 

Akaški zapisi nam ponujajo resnico izven tega prostora in časa in nam omogočajo, da uporabimo znanje in moč teh informacij. Vsebujejo vse rešitve in odgovore, ki so nam vedno na voljo. Pomagajo nam spremeniti našo energijo in življenje. Pomagajo nam ustvariti dinamično prihodnost, poiskati mir in zaupanje ter vero vase in v večnost tudi s pomočjo duhovnega sveta.

Vsakič, ko dostopamo do Akaških Zapisov, se naša zavest dotakne izvorne energije naše Duše, ki nas pripelje do »razsvetljenja«. Razjasnijo se sam misli in čustva, ki pripeljejo do stanja miru in dobrega počutja.

Kaj vse je zapisano v Akaških zapisih?
– ZAPISI IN INFORMACIJE NAŠE IZVORNE ENERGIJE. Vse kar v resnici smo, vsi naravni darovi, znanja in modrosti se nahajajo v Akaških Zapisih. Preko situacij in izkušenj preteklih življenj, so se nam dogajale mnoge preizkušnje pri katerih smo vedno pustili del naše notranje moči, izgubili zaupanje vase ter zanemarili svoje darove. Mnogokrat se jih zaradi strahov in spominov preteklosti ne upamo živeti, saj imamo občutek, da se nam bo ponovila zgodba preteklosti.
Vsa ta neverjetna moč, vso znanje, pa se še vedno nahaja v vaši notranjosti, le poiskati jo je potrebno. Ko odkrijemo od kje omejitve preteklosti izvirajo, jih lahko presežemo. Vsa znanja in zavedanja moramo nato prenesti v sedanjost in jih pravilno uporabiti za prihodnost.
– VSA PRETEKLA ŽIVLJENJA. Kar koli smo doživeli, kar koli smo se naučili, kjer koli smo bili…
– VSE INFORMACIJE NAŠIH OSEBNOSTI VSEH PRETEKLIH ŽIVLJENJ. Če v zemeljskem svetu lahko kaj skrijemo pred okolico, pa tega ne moremo skriti pred Akaškimi Zapisi. Vsa čustvena in mentalna energija, vse nezdravljene »rane« imajo v Akaških Zapisih svoj prostor.
– ENERGIJE TEGA ŽIVLJENJA: Vse kar občutimo, razmišljamo, vsa naša prepričanja, so del Zapisov za prihodnost. Sami smo kreatorji svoje usode. In če smo prepričani, da nismo dovolj vredni in da ne moremo biti srečni in uspešni, potem si ustvarjamo točno tako prihodnost.
– ZGODOVINSKE IZKUŠNJE: Tukaj so zapisani vsi dogodki naše okolice, krajev, držav v katerih smo živeli. Prav tako najdemo tukaj spomine raznih revolucij, uporov, vojn in revolucionarnih napredkov, kot tudi vse informacije naravnega, biološkega in energetskega sveta.
– POTENCIALE PRIHODNOSTI: glede na sedanjost, si ustvarjamo prihodnost. Kadarkoli nam potenciali prihodnosti niso všeč, spremenimo svojo sedanjosti in zapišemo novo prihodnost.
– DUHOVNA RESNICA NAŠE IDENTITETE IN NASTANKA KREACIJE. Resnica o nesmrtnosti duše in moči.
Nekatere informacije se glede na naše odločitve spreminjajo, nikoli pa se ne spremenijo duhovna resnica in naša izvorna energija, naša resnična moč in vrednost. In ko prepoznamo svojo resnico, začutimo svojo vrednost, svojo moč in le ta nam omogoča čisto drugačen pristop do stvari.

Dobrodošli v svoj Dušni svet.
Vstopite v svet resnice ter postanite mojster svoje energije
in gospodar svojega življenja.

Delavnice so namenjen vsem, ki si želijo resnega dela, resničnega napredka in konkretnih sprememb v svojem življenju. 

 

PROGRAM DELAVNIC:

1. srečanje: NEVERJETNA MOČ AKAŠKIH ZAPISOV
– spoznajmo Akaške Zapise in njihov pomen
– vloga Akaških Zapisov v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti
– raziskovanje začetka naših dušnih zapisov
– invokacija za dostop do Akaških zapisov in aktivacija zapisov

2. in 3. srečanje: ZAPISI PRETEKLIH ŽIVLJENJ
– vplivi preteklih življenj na sedanje življenje
– prepoznava vzorcev in navad preteklih življenj
– raziskovanje odnosov iz preteklih življenj in njihov pomen
– toksičnost odnosov in razumevanje tega odnosa
– pregled pomembnih dogodkov preteklih življenj

4. srečanje: BRISANJE NEŽELENIH ZAPISOV PRETEKLIH ŽIVLJENJ
– prepoznava in ozaveščanje vplivov preteklosti
– karma iz vidika energije
– vzrok karmičnih ponovitev
– karmično ravnovesje
– karmično povračilo
– karmično zdravljenje in prepis zapisov preteklosti

5. srečanje: VLOGA AKAŠKIH ZAPISOV V UNIVERZALNIH ZAKONIH
– Univerzalni zakoni in njihova vloga
– pregled temeljnih zakonov Univerzuma
– moč zavesti na našo sedanjost
– moč čustev na našo sedanjost
– energijski odraz sedanjosti in zapisi sedanjosti
– moč in pomen namena za sedanjost in prihodnost

6. srečanje: MOČ ZAPISOV SEDANJOSTI
– moč odločitve v sedanjosti
– moč hvaležnosti
– moč vere
– tehnike uspešnih zapisov sedanjosti

7. srečanje: POMOČ DUHOVNEGA SVETA
– tehnike povezave z Univerzumom
– vloga in darila Angelov
– pomoč Vodnikov in Mojstrov Akaških Zapisov
– tehnike za sprejemanje duhovnega vodstva

8. srečanje: KAKO KREIRATI USPEŠNO PRIHODNOST
– kaj nam prinašajo informacije iz Akaških Zapisov za prihodnost
– kako vidimo potencial prihodnosti
– kaj potrebujemo za vpogled v prihodnost
– koraki za prejem občega razuma
– ustvariti uspešen zapis prihodnosti
– živeti resnico svoje Duše iz Akaških zapisov

Kaj boste torej pridobili z delavnico:
– spoznavali svojo Dušno potovanje preko tega prostora in časa
– obiskovali svoja pretekla življenja, ki so vam pustila močne posledice
– razumeli blokade preteklosti
– razumeli moč preteklih in sedanjih odločitev
– prepoznali vplive preteklosti iz vseh nivojem in področij
– prepoznali blokade, ki jih ustvarjajo vaša čustva in um
– prepoznali čustvene in mentalne zapise sedanjega življenja
– razumeli kako pozdraviti in uravnovesiti negativne energetske vplive preteklosti
– se naučili, kako spremeniti dogovore, odločitve in vzorce preteklosti, ki vam ne služijo več
– razumeli, kaj s svojo energijo kreirate v sedanjost
– se naučili, kako vzdrževati zdravi nivo energije
– razumeli, kako pogledati v potenciale prihodnosti
– razumeli, kako spreminjati prihodnost
– spoznali izvorno energijo in resnico svoje Duše

Prijave so možne do 22.2.2019. Mesta so omejena na največ 5 udeležencev.

Srečanja se odvijajo med tednom, ob torkih med 17:15 in 21:15 po sledečem urniku:

1. srečanje: 5.3.2019 od 17:15 do 21:15
2. srečanje: 19.3.2019 od 17:15 do 21:15
3. srečanje: 2.4..2019 od 17:15 do 21:15
4. srečanje: 16.4.2019 od 17:15 do 21:15
5. srečanje: 7.5.2019 od 17:15 do 21:15
6. srečanje: 21.5.2019 od 17:15 do 21:15
7. srečanje: 4.6.2019 od 17:15 do 21:15
8. srečanje: 18.6.2019 od 17:15 do 21:15

Lokacija: Tempelj Dušnih Skrivnosti, Trubarjeva 47, Ljubljana

Svoje mesto na delavnici si zagotovite z vplačilom akontacije 30 EUR ob prijavi na transakcijski račun: SI56 1010 0005 4437 365 – Alenka Šironjič s.p., Rašiška 3, 1000 Ljubljana, namen nakazila: Akontacija za delavnico Akaški Zapisi.
Vplačani znesek akontacije se nato upošteva pri plačilu prispevka pri prvem srečanju.

V kolikor se delavnic kljub prijavi in vplačilu akontacije ali prispevka ne bi mogli udeležiti in odpoveste prijavo najkasneje 5 dni pred pričetkom delavnic, se vam vplačani znesek povrne.

Prispevek za celoten sklop delavnic znaša skupaj 480 EUR.
Prispevek za prijave in plačila v enkratnem znesku prejeta do 15.2.2019 znaša 399 EUR.
Pri enkratnem plačilu delavnic med 16.2. in 5.3. 2019 vam priznam 10% popust (432 EUR).
Plačilo delavnic je možno tudi v dveh obrokih – 1.obrok do 5.3.2019, drugi obrok do 16.4.2019.

Informacije in prijave: alenka@dusneskrivnosti.si ali preko sms na tel.: 030 367 297Prijava na dogodek

Rezervacije za ta dogodek so zaprte.